Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Prymula se objevuje, jako skutečný člověk doby, odborník. Situace se ještě nevymyká z rukou - Jako v katastrofické Itálii. Děkuji obětavým zdravotníkům a rozumným lidem. Dělejme opatření jaké se dá - Velké akce zrušit. Hrozné je, že ruku v ruce s tím prokletým virem jde další - Ekonomický ! Předlužená Itálie zkrachuje a zinfikuje EU. Nechť rozum a bůh doprovází naše kroky. Doba hojnosti končí ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Vidím to stejně. Pokud se navíc nepodaří zastavit příval migrantů z jihu, tak k totálnímu rozvratu států a bezvládí nebude daleko. Hladomory, pandemie, konec evropské civilizace.

0 0
možnosti
Foto

Docela mne sejří jinak celkem sympatický ministr zdravotnictví Vojtěch. Uklidňuje již tři týdny národ zejména tím , že tento virus je nebezpečný toliko starším lidem se zdravotními potížemi .

No jo !! Ale co když zrovna vy spadáte do této kategorie ?:-(

Kdybych byl paranoidní a stoupenec různých spekulativních teorií o konci světa a pod - přemýšlel bych o umělém původu viru jako specifickém řešení důchodové reformy....:-);-(

2 0
možnosti
Foto

Píšete, že pozdější diagnóza zhoršuje poškození plic. Pokud není k dispozici lék na koronavirus, je plicím úplně jedno, kdy se na nemoc přijde. Pozdější diagnóza pouze způsobí pozdější izolaci nemocného a pomůže k šíření nemoci.

0 0
možnosti
ES

Cituji z rozhovoru jihokorejskeho specialisty pro Bloomberg. Vy jste lékař?

1 0
možnosti
OU
Foto

Kdo nemá rád Babiše, využije každou příležitost, aby si plivnul. Jsme na tom mnohem lépe než Rakousko či Německo, o Itálii nemluvě. To je vám málo?

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS