Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Vitejte v totalitě v.2.0 8-o

27 0
možnosti
LH

Nelze beztrestně narušovat dlouhodobé plány OONů (jak říkám mocným za oponou). Zatím trestají jemně vymazáním textu, účtu, ale nikoli osoby. Výměna osazenstva Evropy , problémy s budoucí nezaměstnanosti vlivem automatizace a nakonec přelidnění nadbytečnými , to jsou úkoly, jejichž řešení vyžaduje obrovské organizační úsilí a nemenší finanční náklady, spolupráci oddaných, a Vám podobní strkají nohu do dveří. Overton poradil jak postupně omezovat aktivity nehodných na cestě k Orwellovu pojetí svobody.

7 1
možnosti
PV

Názor si udělejte sami...

https://echo24.cz/a/StxwH/kdyz-bbc-mlci-a-britska-justice-kona-jak-za-komunistu

... a ještě jedno video popisující pošlapávání elementárních zásad právního státu v Británii v souvislosti s posledním "odsouzením" Tommyho Robinsona

https://www.youtube.com/watch?v=TqvMK6NMeO8&bpctr=1564661019

11 0
možnosti

Hm, udělám si názor z oslavného článku v rádoby objektivních novinách.

1 5
možnosti
ES

Pan Gecik tady skončil. Nenahlasuji adminum, aby jeho nenávistné a lživé výlevy smazali, to není můj styl. Ale takovému hnusu nebudu dávat prostor na SVÉ stránce. Máte svobodu psát si ty zvratky na SVÉ blogy. Tam by je ale nikdo nečetl, že? Budete překvapen, ale svoboda slova neznamená povinnost nechat někoho parazitovat na práci jiných.

18 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Je sranda, jak lidé mají tendenci věřit psanému slovu. Obvláště, když souzní s jejich názory.

Co jsem se na to podíval kapku hlouběji, FB ho cenzuruje kvůli jeho rasistickým, nenávistným a k násilí vyzývajícím výrokům a, kupodivu, cenzuruje i postování jeho článků. Na 99,9999999999 % necenzuruje slušnou diskuzi. Ono to ani technicky nejde, neboť nejde o unikátní slovní spojení.

2 18
možnosti
ES

Lžete. Viděl jste ty screeny ve článku. A lžete. Co z toho máte?

12 0
možnosti
JH

J49i33ř55í 64H20o45l28ý

1. 8. 2019 12:22

Někdo už by měl zažalovat už konečně ten odpad "Facebook" za podporu pedofilie.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MF

Chudáku, to Vám muselo dát práci sehnat všechny ty negativní informace o Tommym! Zajímavé, že o jeho pozitivních stránkách aktivního žurnalisty na volné noze, který suploval tzv. média středního proudu se nezmiňujete! Zalezte pod křídla té Vaší matce Tereze = Čaputové, tam určitě najdete pochopení, pravdu a lásku.

5 3
možnosti
MS

To máte z toho, že píšete čitelně a neděláte překlapy. Co můžou mít proti chlépkovi jménem Tim Robinsen?

0 0
možnosti
PP

Domnívám se, že i cenzura FB příspěvků má nějaké své náklady a provozovatel je provádí pod vnějším tlakem. Osobně tipuji, že za tím stojí lidskoprávní neziskovky se svými právníky, kteří takto "vykazují", svoji činnost za účelem čerpání státních a jiných dotací. Díky za článek.

23 0
možnosti
JB

Tommy Robinson ze sebe rád dělá spasitele, ale jeho úloha v odhalení toho skandálu byla čistá nula. Jenom když se to začalo řešit, tak se k tomu přilepil a aby se zviditelnil, tak začal zvěřejňovat co mu přišlo pod ruku a docela zásadně tak ohrozil celé vyšetřování i soudní proces. A to není zdaleka jediný případ jeho bezhlavého exhibicionismu

3 12
možnosti
JH

To ovšem neznamená, že se o něm nesmí psát.

12 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik