Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... netřeba komentu R^!

4 0
možnosti
Foto

Vážená paní Svobodová, píšete šlechetnou pravdu, že "Smrt nemá ideologii." Děkuji Vám za sílu projevenou Vámi, jako ženou uprostřed hádanic ratio mužů. Jen prosím, nenechte se strhnout k únavě a nenávisti. Vězte, že např. podle prastarých indických Véd už před tisíciletími mudrcové věděli, že lidský duch prochází životem, aby poznal všecko, aby zažil poznání, že duše zušlechťuje buněčné tělo. Indiáni říkají, že bílý muž je tak mocný, že dokáže i onemocnět své tělo. Mám vyzkoušeno, že naše duše je schopná sebeuzdravení, když ji v sobě uslyšíme, chce i ty nejzápornější emoce prostě jen prožít a poznat. Je přirozené mít strach a z něho rostoucí další záporné emoce, ale je třeba je s úctou k sobě ze sebe uvolňovat. Dupejte do země, křičte do větru, tlučte do vody, dokud se nezačnete zase smát. Protože pokud je uzavřeme v sobě, nebo je vysíláme na duhé lidi v myšlenkách, jen dál zatěžujeme svět a samy sebe. Pamatujme, že podle zprávy OSN z posledních dnů zažíváme na zemi šesté vymírání. Tak se (s)mějte, jste přece krásná silná žena. Děkuji Vám R^V

5 0
možnosti
ES

Děkuji za povzbuzující slova, paní Marie. V

2 0
možnosti
Foto

A to tu ještě nikdo nevzpomene 12 000 českých rudoarmějců, z toho 6000 padlých při obraně sovětské moci. Nápověda: Hašek to přežil. Čest jejich památce.

3 2
možnosti
JL

Proc tedy Putin (sam byvaly dustojnik sovetske moci) dal prikaz k prevezeni ostatku generala Vladimira Kappela ktery bojoval proti sovetske moci? Po porazce Kolcaka ustoupili jeho vojaci na na cinske uzemi, tam Kappel zemrel a tam byl pochovan. Putin pote co se stal vudcem Rusi, nechalKappelovy ostatky vyzvednout a prevest do Moskvy. Nechal je pohrbit s nejvyzsimi vojenskymi poctami na prestiznim moskevskem hrbitove.

Btw: Kde jste vzal ta cisla? Na ucitel mluvil o 10 000, o poctu padlych uz vubec nic. Jiste vite, ze proti sovetske moci bojoval Ceskoslovansky Armadni Sbor na Rusi o sile dvou divizi. Nejmene sestkrat vic nez ceskych bolseviku, ( 70 000). Ti byli po Trockeho rozkazu ( Kazdy Cs. vojin dopadny se zbrani v ruce, necht je na miste zastrelen) povazovani za zradce ceskoslovenske veci. Kdyz padli do zajeti, byli co zbehove k nepriteli zastreleni.

1 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik