Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pro levičáky je každý člověk s fungující hlavou ultrapravicový extrémista.

54 2
možnosti

Zvláštní jak jsou místní "elitní" diskutéři, jako je Ábelovský, Kielbergerová,

Dejvid Vlk a ostatní naprosto nepolíbeni logickým myšlením, informacemi atd. Např. tato moderní úderka vůbec netuší, nebo nechce tušit, že Robinson nedávno dokázal podvody CNN, včetně vyhrožování jeho manželce, pokud nedosvědčí, že ji Tommy týral. Robinson odhalení a konfrontaci se šéfem vysílal veřejně na obří obrazovce v Londýně. A bylo to hodně smutné i pro toho kdo ví, či přinejmenším tuší, jak fungují současná média.

65 3
možnosti

Ještě schází Vodvářka, Dvořák a Jandová, aby tomu dali punc neomylnosti.

Tuším, že se nejednalo o CNN, ale o BBC.

12 0
možnosti
Foto

To nejsme jenom my Češi, kteří stojí při zdi, takto se chová celá Evropa, mlčí nebo mlží.

27 0
možnosti
PB

Tohle je fakt dobrý:

V sobotu 27. srpna 2016 navštívil Robinson se dvěma přáteli a pěti dětmi fotbalový zápas v Cambridge. Navečer pak byli muži policií pod pohrůžkou uvěznění vykázáni z hostince (ačkoli majitelka s nimi neměla nejmenší problém) i z města; celá skupinka byla policií sledována na cestě k vlakovému nádraží. Robinson podal na policii žalobu pro obtěžování, diskriminaci, porušení občanských práv a ponižování. 15. března 2019 rozhodla po čtyřdenním jednání soudkyně v Peterborough, že policie jednala v mezích zákona, jeho žalobu zamítla a nařídila mu zaplatit 20 tisíc liber protistraně.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Tommy_Robinson_(aktivista)

49 1
možnosti
PB

Pane Bárto, to je stať z Wiki. Mínusem ji nevymažete. Ale zase je dobré vědět, jak se automaticky ostentativně stavíte k pravdě.

10 1
možnosti
EH

Můžeme osvobodit lidi od bolševika, ale nemůžeme dostat bolševika z lidí. Prostě jsme takoví, napříč stranami. A kdo je u moci, má tendence rozhodovat, co je pro národ dobré a co je třeba zakázat.

28 0
možnosti
AM

Pokud vím, Kopřiva a další doporučili "zvážit účast". Jestli vám to splývá s tím, co tady dělali komunisti, tak to je smutné...

1 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Rád bych od Tebe viděl rozepsané všechny ty nepravdy, polopravdy a manipulace, které zmiňuješ.

13 0
možnosti
MV

pozvat pana Robinsona (domaci nasili) na konferenci "o rodine" je stejne, jako pozvat Dr. Mengeleho k projevu na konferenci na tema "humanni medicina"

asi tak

11 27
možnosti

Když si vzpomenu, jak moc a moc chtěly britské soudy dostat T.R. do tepláků, byl bych s tou důvěrou ve věci domácího násilí hodně opatrný.

21 0
možnosti
LB

Problém je v tom, že tenhle Robinson je opravdu usvědčený z několika přestupků a zločinů menšího rozsahu, takže nemůže být nějakým arbitrem morálky.

Je to smutné, protože opravdu upozorňuje na šokující ohýbání práva a zavírání očí před věcmi mnohem závažnějšími, než jakých se dopustil sám. Robinson za tohle opravdu čelil zvůli státní moci naprosto stejného druhu, jako to provádí všechny totalitní režimy občanům s nepohodlnými názory.

Obávám se, že pro země jako je Británie, Francie či Německo je už pozdě, a že právní stát založený na občanských svobodách a sociálním smíru už tyto země ztratily.

20 7
možnosti
RW

On ten Havel asi nemůže být nějakým arbitrem morálky, když byl usvědčený z řady přestupků a zločinů (většího) rozsahu...

23 1
možnosti
AM

No já nevím, přece jen ten člověk dostal 12 měsíců na tvrdo za zmlácení své družky a není to jeho jediný násilný čin, takže je to opravdu trošku divné, aby řečnil zrovna na konferenci o rodině (taky třeba založil BD....... ale vám jde o ty pakistánce (imigranty) a jejich násilí, které ve vaších očích opřebíjí úplně vše, to je jasné...

7 8
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Je úplně jedno, kdo původně měl být organizátorem, kdo co odřekl a kdo se od čeho distancoval. Důležité na tom vše je jen jedna věc, která ti možná nedochází - jaká je pravda o panu Tommym Robinsonovi? Pokud je pravda tam, kde o ní píše autorka tohoto blogu, tak je něco hodně špatně. Já sám nevím, kde ta pravda je, osobně se s případem setkávám prvně, i když o těch znásilněních jsem už samozřejmě slyšel a četl. Takže opakuju - hlavní pointa tkví v situaci kolem Robinsona a přístupu aparátu jeho země k němu. Pokud máš informace, že není pravda to, co o Robinsonovi autorka napsala, sem s nimi. Pokud nemáš, tak víš stejné kulas, jako všichni ostatní a nemáš právo kohokoliv odsuzovat. Howgh.

6 1
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik