Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak statečný Tommy je prý indisponován a nemůže vycházet z hotelu jak informovala statečná vlastenka Jana Volfová,jen další primitivní Brit co k nám přijel ožrat...

2 33
možnosti
Foto

Máte nějaký důkaz, že jde o opilost?

16 0
možnosti
TB

Věcné příspěvky? Například že "on je nácek a nemá právo vystupovat"? Aha.

8 0
možnosti
JK

Ti, kdo si pamatují před-revoluční jedovaté sliny o disentu, nemohou nevidět ten totožný slovník dnešních ultra-levicových aktivistů. Ty poslední kosmetické rozdíly mezi naši "starými" komunisty a "novými" piráty se smaží hádám do konce aktuálního volebního období Sněmovny.

Čímž nezpochybňuji, že téma konference nebylo nijak blízké tomu, čím se ultra-pravicový aktivista z poza kanálu zabývá prioritně. A jen velmi nerad se ocitám, v tomto konkrétním případě, jednou nohou na stejném břehu s lidmi jako je Volfová :-/

32 0
možnosti
RS

R86a39d54e60k 44S51e21m53a

5. 4. 2019 17:46

nevím , kdo je paní Volfová a je mi to celkem jedno. Ovšem chování soudů, médií a politiků v GB je opravdu silná káva. a bohužel se to začíná přelévat i k nám. zdravý rozum je na ústupu, aktivismus na vzestupu.

22 0
možnosti
JL

Nic než pravidelná dávka jedu. Každý darebák se hodí jen když má pověst proti muslimského mstitele. Někomu to holt ke štěstí stačí.

6 25
možnosti
Foto

Josefe, zdravím - máš 100% pravdu;-)R^

1 15
možnosti
Foto

Nezoufejte paní autorka,za Tommyho se bije další statečná a odvážná žena,Jana Volfová,jste obě dvě naprosto skvěle osobnosti a celý národ jde za Vámi.... chudák Tommy

3 21
možnosti
TB

Už to, že kvůli jeho možnému vystoupení hysterčíte vy s Ábelovským je něco, na co může být jen hrdý.

13 0
možnosti
Foto

... jo, jo - je to tu samej "udavač" - to je fakt "boží" ;-D;-DR^

4 9
možnosti

Neříkejte, vy si stěžujete na udavače?

10 2
možnosti
Foto

Tak na účasti zdejší okamurovskeho hrdiny se podílela i politická mrtvola Volfová,to asi tak mluví za vše....

2 19
možnosti
TB

Ano, to je úžasný argument k tématu, označit někoho za mrtvolu

9 0
možnosti
ES

Nenávistné výlevy Morbicera a Kielbergerové mažu, tohle si provozujte doma. Doporučuji návštěvu lékaře, nebo si jděte zaběhat. Likvidaci Ábelovského nechávám pro admina, smažu až potom. Slušně diskutujícím přeji hezký den.

44 0
možnosti

Paní Svobodová, děláte čest svému jménu.

9 1
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik