Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Jednani techle levicackych extremistu s Bartosem a Antifou v cele je ciste fasisticke. O Robinsonovi nevi nic, hlavni pro ne je ho znicit, jelikoz nesouhlasi s jejich narativem, ktery je podle techto individui pouze ten jediny spravny....Cistej fasismus.

7 1
možnosti
JR

Kdybyste si dohledal něco o významu slova fašismus, zjistil byste, že by k němu měl blíže p. Robinson:-)

3 10
možnosti
Foto

Jsem zvědav, jak dlouho tady tento článek vydrží...

Držte se! R^

17 0
možnosti
OP

Kdyby byl článek pojat jako informace o aktivitách tohoto Robinsona a o hrubé neiformovanosti našich poslanců, pak by byla karma. Označovat někoho za udavače je silné a zde neoprávněné obvinění

6 13
možnosti
MB

Co čekáte od sprejerů a smažek v parlamentu? Patrně by je vyléčila jen pořádná dávka jejich vlastní medicíny, ze srdce jim to přeju. :)

23 3
možnosti
Foto

Jakmile po někom vyjede stát jako po tom Robinsonovi, je velká pravděpodobnost, že to co dělá a tvrdí je reálné a pravdivé. Nakonec ty skutky za které ho popotahují jsou směšné.

72 1
možnosti
AV

Popotahovat jde kohokoliv za cokoliv

2 0
možnosti
RB

Jak se vytvářejí Fake News a jak snadné je zdiskreditovat kohokoliv? Britská BBC v pořadu Panoramata, který je jeden z nejsledovanějších na světě se chystala zdiskreditovat Robinsona, jenže narazila a zdiskreditovala sebe i celou BBC.

Vřele doporučuji dokoukat do konce, kdo neumí anglicky jsou tam i titulky.

https://www.youtube.com/watch?v=r-eyapL0BZs

48 0
možnosti
JR

J81a75n 68R55á85ž

6. 4. 2019 11:34

Dík za tip!

3 0
možnosti
JK

Tak, piráti, tím jste pro mou rodinu definitivně skončili, udavači !

33 4
možnosti
Foto

Vy tedy máte moc,rozhodovat o tom koho bude volit celá rodina,já osobně do toho nikomu nekecám.Jinak tu nehrajte hloupě divadlo,lidé Vašeho myšlení Piráty nevoli...

9 12
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik