Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

děkuji za podnětný článek doložený vysvětlujícími fakty. a abych odlehčila: je to hnus, velebnosti

0 0
možnosti
LB

Sorry, ale kdyby podobný "satirický" vtípek vznikl na adresu kohokoliv jiného, Kalousek, Fiala, Mirka Němcová, Karel Schwarzenberg, tak to by bylo jásotu, tleskání, sdílení a zesměšňování. Viz nedávný karikaturní obrázek kráva Milka proti Mirce Němcové. Takže nedělejte hned dvojí metr a posuzuje stejně. Konec konců váš idol V. K. Ml si z toho jistě žíly netrhá. A jestli bojujete proti Člověku v tísni, tak hodně zdaru. Víte, ony Boží mlýny fungují a karma je zdarma ❗❗❗

3 2
možnosti
Foto

Nu, pan Strachota je zaměstnancem ČvT asi pořád a dle toho by měl vystupovat. Když si politik zajde na oslavu narozenin někoho, kdo nositelům Pravdy a lásky (té jejich, ne té Havlovy) vadí, okamžitě se rozpoutá hon s nadávkami a požadavky na vyhazov či nejméně odchod. Tady pan (či soudruh- styl by odpovídal) Strachota někoho vydává za rasistu a člena KKK a je to zcela v pořádku, protože to dělá ve svém volnu a na soukromém Fb profilu ? Nu, nemáte náhodou dvojí metr, vážení pravdoláskaři ? Buďte objektivní a hlavně - dobrý humor pobaví, kdežto tohle je hloupé a nehodné kohokoli, natož vedoucího tak závažného projektu, jaký pan Strachota vede.

:-(:-(:-(8-o8-o8-o

1 1
možnosti
PB
AM

Super ten banner KOPS.

Jen nevím, kdo je Kikina? *

2 0
možnosti
Foto

Kikina = Váš oblíbený VK st. Pán přicestoval z Marsu? ;-D

0 3
možnosti
Foto

No a...?Vy se vyjadřujete a pan Strachota nemůže...?Vystihl to naprosto přesně....

3 9
možnosti
PB

P24e62t41r 62B81u58r16i47a50n

26. 3. 2019 21:34

Taky by se vám líbilo, kdyby vás někdo znázorňoval na plakátech v uniformě SS? Asi ano.

5 0
možnosti
JR

festival Jeden svet promita lehce az tezce depresivni filmy-optimismus zde nema misto a stredni skoly na ne vodi studenty temer povinne a cely tyden..

1 0
možnosti
KT

jak sa zakaľjala stal...

0 0
možnosti
JH

J86i91ř38í 94H45r76b81e74k

26. 3. 2019 16:42

Chvilka nepozornosti a jeden fanatik může "zasadit" tisíce jemu podobných v budoucnu.

Ve školách by se měla učit schopnost diskutovat o libovolném tématu bez napadání nositele opačného názoru. Tahle pro demokracii zcela zásadní vlastnost se na diskuzních forech vyskytuje jako čtyřlístek mezi trojlístky:-(

12 0
možnosti
Foto

No jo, měli bychom si konečně uvědomit, že lidé i názory masově uznávané a propagované mohou být zároveň příliš jednostranné, vyhrocené, extremistické - to se přece nevylučuje, jak už jsme snad v dějepise slyšeli několikrát. :-) Každopádně skvělý článek, dávám karmu.

6 0
možnosti
Foto

Každý vidíme to, co vidět chceme... Svobodová Eva vidí tak a já zase tak. Těch dokumentů je tam mraky a já to vidím pozitivně. Paradoxně se zeptám, jestli nepotřebujete pomoct...Tenhle festival lidi přibližuje. Jeden někdo, na kterém si tu foukáte polívku, nic nemění na tom, že ty dokumenty a ten festík mají cenu.

https://kielbergerova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=706086

6 12
možnosti
JP

"Každý vidíme to, co vidět chcemě..." "Tenhle festival lidi sbližuje"? Ano i ne. Naše západní dříve úspěšná civilizace byla založena kromě křesťanství na rozumu a dialogu. Takovýmto způsobem společnost přicházela k poznání, co je dobré pro člověka a jeho společnost. Civilizace je založena na tom, že toto poznání se uchovává a předává. Bez této kultury zbývají lidem jen názory, pocity, víry bez ochoty objektivního poznání dopadu. Spory Vašeho "festival lidi přibližuje" a paní Svobodové "šíří nenávist" se dají vyřešit vysvětlením stanovisek i vzájemným pochopením. Pokud se tomuto vyhnete, rozdělujete lidi a šíříte fanatickou víru, v tomto případě zřejmě v důvěře k organizaci, která je podporována k šíření moderní ideologie bez možnosti jiného svobodného názoru. Takovýto názor vyslovil před 25ti lety papež Jan Pavel II., když odsoudil hlasování evropského parlamentu o podpoře právní ochraně homosexuality: "Právní schválení aktivní homosexuality není morálně přípustné [...]. Usnesení Evropského parlamentu vyzvalo k legitimizaci morální nepořádky. Parlament neoprávněně dal institucionální hodnotu deviantnímu chování, které neodpovídá Božímu plánu ".Zajímalo by mě, kolik prostoru dostaly ve festivalu Jeden svět názory podobné paní Svobodové nebo JPII. aj. Bezpečná blízkost je důležité i krásné téma v době, kdy je lidská morálka tak napadena ne-výchovou a ne-hodnotami. Je Jeden svět pro všechny, nebo jen pro následovníky moderní totalitní ideologie genderismu a multikulturalismu?

0 1
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik