Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Piráti jsou samozřejmě pro svobodu internetu, a svoboda internetu znamená i svobodu internetové služby určovat si pravidla jejího používání. A pravidla Facebooku (se kterými všichni uživatelé souhlasili) jaksi nedovolují šířit pomluvy (ostatně pomluvu zakazují i zákony ČR). Ta stránka, o které mluvíme, byla mnohokrát sdílena různými regionálními stránkami SPD jako pravdivá, zřejmě se tedy jednalo o cílené šíření dezinformací, o žádné satiře nemůže být řeč. Jestli chcete satiru na Piráty, najděte si třeba stránku Přiznání Pirátů, která Piráty opravdu nešetří, ale za nikoho se nevydává a proto ji ani nikdo nenahlašuje.

1 5
možnosti

A když facebook zavedl tento cenzurní sytém na základě výhrůžek politiků, zejména Merkelové, to byla taky svoboda?

1 0
možnosti
Foto

Smutná vizitka stavu společnost v roce 2018.............

7 0
možnosti

:-)......Dobře napsáno, tak to funguje ! R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Strana, která si říká Piráti, si říká o ráhno.

6 0
možnosti
Foto

Výši preferencí Pirátů nejsem schopen pochopit. Úplně zbyteční parlamentní vyžírkové. Každý rozumný to tak musí vidět a jejich 14% dokazuje, že dorůstající generace s čerstvým volebním právem má omezené obzory.

11 1
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik