Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Správně podotýkáte, že to dělají algoritmy - ne vždy pochopitelně ještě dokonalé, takže odkaz na Velkého Bratra byl fakt zbytečnej, někdo z masa a kostí by tu cenzuru rozhodně stíhat nemohl;-D

0 0
možnosti
JH

A kam zmizely ty dobrý časy?

2 0
možnosti
Foto

Uživatelé jsou kreativní, takže si poradí. Třeba místo "Islám v ČR nechceme" teď existuje "Kamiony v ČR nechceme" (s odkazem na terorismus páchaný pomocí kamionů)

0 0
možnosti
JS

ale to jsou parodující stránky paní Moudrá...

0 0
možnosti
ID

Stejně je komické, že ti, jejichž favoritem je internet ban king Okamura, brečí, že jsou cenzurovaní:-)

2 0
možnosti
TB

Ban King? Myslíte full-time nahlašovače Cempera?

2 0
možnosti
JS

Naštvané matky jsem našla, ale nejsou přístupné nečlenům, škoda jsem se tam chodila bavit...

1 0
možnosti

Jestli jste si nevšimla, i Idnes je cenzurované. Média prostě musí skákat, jak vlády a veřejné mínění pískají

5 1
možnosti
VD

Ano, na i-dnes došlo k výrazné změně charakteru článků a blogů (???).

Nadějí ale je, že pokrok, a tedy i technologický pokrok se nedá zastavit a informační zdroje a kanály se nedají zahlušit bezezbytku. Nebude i-dnes, budou jiné prostředky a cesty.

:-)

3 0
možnosti
VD

Nějak snadno a rychle jsme si nechali vnutit nezbytnost boje proti tzv. dezinformacím a jejich potírání, takovou "svatou válku za jedinou správnou pravdu".

Nic nového, že ano?

Ve skutečnosti se jedná o klasickou cenzuru a manipulaci s veřejností, určití vyvolení rozhodují o tom, co je informace a co dezinformace, tzn. co se jim hodí a co nehodí.

Proti případné dezinformací je možné smysluplně bojovat jedině tím, že vedle ní uvedeme novou informaci, která ji vyvrátí. Jinak dnešní potírání tzv. dezinformací je v podstatě generováním skutečných dezinformací na principu: "Zloděj křičí, chyťte zloděje".

:-)

11 1
možnosti
JS

A proč takový ničemný nástroj používáte? :)

6 10
možnosti
ES

A proč vy používáte auta, která bourají, nebo nože, kterými se můžete říznout? Facebook už dávno není jedna z mnoha zábavních platforem, ale médium se stejným významem jako tisk nebo televize. A smyslem článku je něco jiného, než jestli používat nebo nepoužívat takovou věc.

13 1
možnosti
IJ

Twitter na to jde od lesa. Označí vás za automat a je vymalováno.

Suport je blokovaný a nic s tím nenadělám.

"Tento požadavek vypadá jako automatizovaný. V zájmu ochrany uživatelů před spamem a škodlivými aktivitami nemůžeme v tuto chvíli požadavek dokončit. Zkuste to ještě později."

3 0
možnosti
MT

Napadlo mě, že tyhle obří platformy možná začínají doplácet na vlastní velikost; jsou nuceny dodržovat pravidla, ale není v jejich technických silách ta pravidla vymáhat. Globalizace narazila na dočasný strop:)

Možná je to i zničí nebo upozadí.

No a co? Svět se točil před nimi, bude se točit i po nich.

3 0
možnosti
Foto

Tak hloupou otázku bych čekal od nějakého puberťáka. Co si jí chcete dokázat?

8 2
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik