Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D32a12v23i30d 71V69l81k

5. 6. 2018 8:21

Mě vždy fascinuje, jak někdo může zaujmout zásadní ultrapravicový neochvějný názor na "Ultralevičáckou provokaci v podobě tyjátru" aniž by sám to představení shlédl. Viděla jste tu hru??

3 0
možnosti
Foto

Davide jak vidíš může - je to asi tak stejný, jako když dáš koňovi klapky na oči, aby táhl a nerušilo ho nijak to, co se děje okolo - a takových "koňů" je zde víc;-)R^ ííhaha ;-D

1 0
možnosti
Foto

Já jsem jako občanka České republiky na hru jít chtěla a byla jsem ráda, že mohla být v Brně uvedena. Nežli tato čilá aktivistka z hnutí Islám v Čr nechceme a další zahájili svou monstrózní kampaň, bylo prodáno10 lístků a lístek mi byl nabídnut za poloviční cenu 125 Kč. Nedlouho poté se ale díky tomuto humbuku představení vyprodalo a já jsem přišla o kulturní zážitek z performance skupiny Slušní lidé. Udělali jste tomu spolu se Sladkem a Okamurou výtečnou reklamu. Bravo.R^

2 7
možnosti
MS

Paní Havelková jako občance přeju jen to nej a věřte jako rodilý vysočan (Třebíč) přeju i Brňákům vše nej.

Bohužel tohle nadšení brzy vychladne. Frljič sice využil hlouposti lidí a má krásnou reklamu. On odjede a po něm zůstanou vzpomínky na jeho hru. Sládkovci využívají hlouposti jiné skupiny lidí, kteří jim také dělají krásnou reklamu, například diskuzemi IDnes, blogy IDnes a zeleným trestním oznámením. Kandidují v komunálkách a díky kavárnické reklamě třeba budou mít šanci a věřte ti neodjedou a po nich nezůstanou krásné vzpomínky.

2 0
možnosti
Foto

Za prvé ta vlajka byla z přirození vytažena, nebylo s ní "vytíráno" přirození, první omyl autora článku. Za druhé, co je na vytáhnutí vlajky z tohoto otvoru špatného? Je ženské lůno něco nečistého? Druhý omyl autora článku. Předpokládám, že Vám divadelní symbolika nic neříká.

0 10
možnosti
MS

Patrně považujete za normální, že z čistého lůna se může veřejně vytahovat i mražené kuře. Spíš si myslím, že tenhle argument používají sexuální frustráti a devianti.

5 0
možnosti
LM

"Slušní lidé" nebyli označováni jako nacisté proto, že by se uvedenou inscenací nesouhlasili - náckové se z nich stali až tím, že v rozporu se zákonem vkročili na soukromou půdu a dožadovali se něčeho, na co naopak nemají žádný zákonný nárok. A to je celé. A to nikdo ničím neomluví. "Slušní lidé" měli psát dopisy, podávat protesty, pořádat demonstrace ve veřejném prostoru, případně podat trestní oznámení (pokud nabyli dojmu, že byl porušen zákon), ale ne svévolně a defacto násilně kohokoliv kdekoliv vyrušovat v soukromém prostoru.

Takže si, "paní" Svobodová, dojděte někam za roh dát silnou facku, aby vás alespoň na chvíli to "spravedlivé rozčilení" přešlo, a s vámi všichni ti, kteří podobným násilným akcím fandí.

3 9
možnosti
MS

;-D Vám by nepomohlo ani deset facek na rozsvícení.

1. Prostor divadla je asi tak soukromý, jako prostor neonacistického uzavřeného koncertu a přesto jeden umělecký projev je ilegální. Hádejte který.

Mě by zajímalo jestli by jste "nafackoval" třeba slušným holkám z Pussy Riot, jejichž občanským protestům - v rozporu se zákonem - lidi vašeho ražení ještě tleskají a naopak kritizují všechna státní opatření, která jejich občanskou neposlušnost omezuje. Kolik že těch jejich demonstrací bylo v soukromém prostoru?

12 0
možnosti
JZ

Haha, tak ten Moláček (a těch 600 lidí co mu dalo like) je fakt nejlepší - bez obalu řekne, že je mu úplně jedno co, ale záleží na tom kdo. Konečný důkaz epidemie lidské blbosti v první polovině jednadvacátého století.

6 1
možnosti
KT

moc mě mrzí, že nelze dát víc, než jednu karmu. brilantní

5 1
možnosti
MK

M79i33l71a21n 31K51e19s14l

1. 6. 2018 22:57

V divadelní hře vytáhla nahá herečka z vaginy státní symbol, naši vlajku.Došlo prý tím k hanobení státního symbolu.Proč?Já jsem byl také ve vagině a také mne odtud vytáhly.Jsem také zhanobený?Mám se naštvat.Osmdesát let jsem si to neuvědomoval.Takových nás je více a všichni mlčíme.Až teď.Možná,že se k nám přidá i divadelní znásilňovatel. Je mnoho těch,kteří se tam cpou nazpět.I když už se tam těžko vlezou.Proč toto místo na těle ženy je schopné způsobit zhanobení státního symbolu,když my lidé odtud přicházíme na svět.

2 10
možnosti
PB

A kdyby si někdo ze zádele vytáhl fotku vaší matky, taky byste tomu tleskal? A důvod?

0 0
možnosti
PV

A co třeba na tu hru prostě nejít a dát pokoj všem, kteří ji vidět chtějí. Tak jsem to udělal já a jsem v pohodě ;-)

4 3
možnosti
JR

J64a86n 55R53á86ž

1. 6. 2018 13:36

K čemu povede poznání, že když občané pokojně vyjadřují svůj protes(nesouhlasné dopisy na magistrát a pokojná demonstrace před divadlem) tak byli zcela ignorováni a když někteří při přrdstavení vyjádřili protest razantněji tak jsou označeni za fašisty a jejich sympatizanti nekulturní lůzou? Příště se zřejmě budou stále víc a víc přidávat i k týpkům jakou jsou "Slušní lidé" když na jejich pokojné vyjádření politici nereagují a tím dávají najevo, že na ně kašlou.

PS. Brňáci věřím nezapomenou, že náměstkem pro kulturu je sexuální exhibicionista Hollan z Žít Brno (s podporou Pirátů) a doufám, že tuto partičku na podzim už volit nebuou

11 1
možnosti
GJ

Nevím, jestli tady ten odkaz už není, ale raději dvakrát, než vůbec :-)

Odstoupil významný člen Umělecké rady JAMU - na protest proti uvedení "inscenace".

Napsal výstižný abdikační dopisR^, o kterém na Křišťálové lupě nemohu nic najít ?

Takže je zde:

http://narodnidemokracie.cz/wp-content/uploads/2018/05/Odstoupen%C3%AD-Petra-Osolsob%C4%9B-z-Um%C4%9Bleck%C3%A9-rady-DIFA-JAMU.pdf

6 1
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik