Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

https://spolek-stredonius.cz/ Stojí za to si zde přečíst návrh na vydání předběžného opatření.

0 0
možnosti
VW

Je to sice extrémně nevkusné, ale zavraždit režiséra a herce asi nepůjdu.

1 0
možnosti
LP

Zpracování té hry je nepřijatelné, stejně jako nepravdivé citáty ("Fašisté budoucna budou sami sebe nazývat anti-fašisty" W. Churchill), které jsou velebeny tupou masou (viz. "lajky" k příspěvku Jirky Svačiny). https://en.wikiquote.org/wiki/Talk:Winston_Churchill

1 0
možnosti
IN

Prostě Žít Brno! ;-D

3 0
možnosti
MJ

Autorce článku a těm co to shlédli: podejte trestní oznámení za šíření propagace násilí za peníze daňových poplatníků!!

2 0
možnosti
Foto

Zatím jste to představení neviděla a nečetla ani text, protože bude teprve v Brně teprve uvedeno. Ostatně je to stylizované představení, založené spíše na tanci a scénář asi bude skizzovitý. Na divadle se dá zahrát vše, divadlo nemá hranice a je třeba nejprve celý kus vidět, abychom správně pochopili jeho smysl. Třeba je to jinak kvalitní, zajímavé představení. Ježíš už byl vykreslen v řadě filmů a představení zcela v rozporu s biblickými texty, tomu se nevyhneme. Faktem je, že už průměrní křesťané spíše protestují, než zabíjí, ale i tak by se mohl objevit nějaký cvok, co by autora zabil. Ostatně autorovi chodily už hodně vážné výhrůžky zase kvůli jinému kontroverznímu představení. Samozřejmě nyní více řádí někteří muslimové. Když uvidí někde karikaturu Mohameda. Mají to za blasfémii, proto by Rusdie uvalen do fatwy a nějací magoři vraždili karikaturisty z Charlie Hebdo, či Gogha. My jsme si to odbyli dřív. Poslední křesťan byl oficiálně zabit za herezi deismus po 2 letém procesu v roce 1826 ve Valencii. Takže jsou za námi pozadu zhruba o 200 let. Ale snad se časem muslimové v některých zemích dovyvinou a přestanou zabíjet a uvalovat fatwy anebo bičovat za literární a estetické provokace anebo ateismus.

0 6
možnosti
VN

to asi tezko, to by museli zavrhnout Koran, v tom je podstatny problem...

1 0
možnosti
DM

Hádáte se tu zbytečně. Ať si pomýlený blbeček v roli režiséra matlá jaké chce slátaniny, je to jeho právo, a když se necítí trapně, je to jeho věc. Já bych mu to nezakazoval.

Ale správně tu někteří uvádějí, že ani po uvedení tohohle nesmyslu se "křesťané" neseberou a nezačnou vypalovat ulice, obchody, ničit auta, házet bomby a za příšerného opičího řevu pálit vlajky a pořádat atentáty na aktéry tohoto představení. Ale všichni víme, ano, VÍME (bez ohledu na demagogické řeči sluníček o generalizaci), jak by to dopadlo, kdyby se něco podobného hrálo o proroku Mohamedovi. A to je myslím to, na co většina lidí správně poukazuje.

13 0
možnosti
PD

Jo jo, ten katolický kněz, co stával v Brně před porodnicí a vyřvával tam svou nenávist proti potratům (čímž novorodičkám budil jejich novorozeňata), to byl muslim jak poleno...

Magoři se najdou všude.

0 0
možnosti
JF

Tento "režisér" je velice oblíbený ve své rodné zemi a Polsku

1 0
možnosti
JS

Buď to pan režisér popletl nebo je sám popletený.

6 0
možnosti

A teď je otázka, co vzejde z takového násilného svazku? To má totiž zásadní vliv na význam tohoto modelu soužití pro případnou expanzi křesťanské komunity.

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik