Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I pro takové režiséry odcházejí z divadel opravdový herci a ne nějaké laty.

3 0
možnosti
JS

J25o34s80e88f 20S34u20k

30. 3. 2018 22:00

nevím, kdo je větší ubožák - zda ten, kdo to dílko zplodil či ten, kdo mu dává prostor..

19 0
možnosti
RP

Zdegenerování vysmátí svévolníci plivou na Ježíši a na všechno, co je s Ním spojené a není to jen kvůli nějaké recesi, potřebují si na Někom vybít frustraci ze sebe samých.

Ježíš miluje všechny svévolníky a nenávidí jejich svévoli. Zemřel za nás na kříži, aby na Svém vlastním Synu Bůh odsoudil všechno zlo, které v lidech je.. A tato hra je zlo, ať tomu dáte nálepku, jakou chcete...

15 2
možnosti
PD

Já myslím, že katolíci sami sebe poplivali dostatečně, když desítky let kryli sexuální zneužívání dětí ze strany církevních hodnostářů. Ale jak známo, trám ve vlastním oku nevidíš, tak si všímáš alespoň třísky v oku druhého :-)

0 1
možnosti
JP

J66i40r82i 45P32r29a60j13z

30. 3. 2018 20:10

Je to naprostý hnus. Pan režisér nesahá Ježíši ani po palec u nohy, a dělá z něho něco co nikdy nebyl. Jestli to dílo potřebuje tam toto ,aby se na to vůbec někdo podíval tak to musí být opravdu hrůza.

14 0
možnosti
KC

Nešťastník autor spadl z jahody a ještě si to neuvědomil. Ovšem že se najde režisér, herci, kteří jsou v takové šaškárně ochotni vystoupit, že takový paskvil někdo soudný pustí dál a že se najdou i diváci, to už je přes čáru vkusu.

6 0
možnosti
VS

Tohle je směšné. Buďto nám OPRAVDU vadí karikatury Mohameda a že v představení ježíš znásilní muslimku, nebo je to opravdu jen na svobodě umělce, s jakou blbinou přijde.

Vadí těm, komu vadí tohle, karikatury Mohameda? A pokud ne, tak kde je ta hranice?

Já jsem pro sekulární stát, takže Ježíše před hanobením v divadle chránit nebudu. Pomyslím si o tom, že je to nějaká "alternativa", kterých jsou divadla plná a půjdu na představení, ve které budu mít větší důvěru.

3 5
možnosti
ES

Nechci nic zakazovat, o tom článek přece vůbec není. Pobuřuje mě nehorázná demagogie autorova průvodního textu a jeho progresivistická bagatelizace obětí islámské náboženské nenávisti. Chci 1) aby to došlo lidem okolo, narovnali záda a autorovi a divadlu sdělili svůj názor, třeba vypískáním. Nebo vlastním divadlem. Nebo jakkoliv jinak. Aby to nenechali být. a 2) aby takováhle nehoráznost nebyla placená z mých daní, stejně jako nechci platit komunisty ani A.B. Bartoše. Komu se to líbí, ať si to zaplatí ze svého.

9 0
možnosti
Foto

mohla byste mi prozradit a tím i poradit, jak jste získala autorizaci k uvedení snímku z facebooku? předem děkuji

0 1
možnosti
MB

Relativizuje to představení utrpení obětí islamismu? Možná. Neviděl jsem to.

Je to utrpení relativní? No, řekl bych, že ano.

Poukazujete na brutální a demonstrativní vraždy, kterými chtějí islámští fanatici zastrašit svět. Ano, to je hrozné. Ale minimálně stejně tak hrozné jsou desetitisíce anonymních obětí různých válek a donekonečna protahovaného válečného chaosu v důsledku zásahů křesťanského světa do světa islámského. A vůbec nejde jen o nějakou koloniální minulost. To se děje dnes. Jenže to vnímáme jen prostřednictvím zpráv o tom, před jakým diktátorem jsme zachránili svět, koho jsme osvobodili, které straně zrovna teď pomáháme..

Víme i o obětech. Ale tyhle oběti nás tolik neděsí. Jejich umírání totiž nevidíme. Ano, je nám z toho smutno, dokonce se za ně upřímně pomodlíme, ale nepřipisujeme si je. Vždyť se vraždí mezi sebou (my jen mačkáme čudlíky a dodáváme zbraně a finance).

Vůbec, ale vůbec se nezastávám islámu. Nerozumím mu, vůbec mě neoslovuje, odpuzuje mě. Ale ono je to opravdu všechno dosti relativní, když se člověk nad tím vším zamyslí. A k tomuto zamyšlení jste mě dovedla vlastně vy, díky představení, na které upozorňujete a vašemu komentáři..

Původně jsem se chtěl vyjádřit pouze k herecké profesi .. jak je asi hercům, kteří musí plnit kdejaký kontroverzní nebo provokativní záměr či experiment režiséra, se kterým se herci nemusí vůbec vnitřně ztotožňovat. No, nechtěl bych být hercem ..

2 1
možnosti
DM

Není to nic jiného než sílící útok na naše hodnoty, základy naší kultury, vlastenectví, národní hrdost.... Podobně jako u hymny.

Stojí za přečtení:

https://aeronet.cz/news/video-nova-verze-ceske-hymny-je-utokem-na-ceskou-republiku-a-jeji-statnost-kakofonie-disharmonickych-zvuku-ma-zakodovane-audiotomy-bratri-cohenu-ktere-vyzyvaji-posluchace-k-sebevrazde/

12 1
možnosti
PS

Co to zpracovat obráceně? Prostě místo Ježíše urazit proroka? Chcete si tipnout jak dlouho by byl tento kus v repertoáru? Který z herců by vydržel déle? Zkrátka a dobře když tu diskutující níže uvádí že umělec nemusí nutně zobrazovat realitu, nebo si daný kus může pohrávat s jakoukoliv myšlenkou(vydat se jakýmkoliv směrem). Ne tak nemůže, tedy teoreticky může, ale moc dlouho mu to nevydrží.

Chceš někoho dráždit?.... Zkus to obráceně HRDINO !!!

27 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik