Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

No kdyby tady byla proti nenávistné militantní kavárně obdobná protistrana tak by ta občanská válka být i mohla.

Jelikož není tak tady ti normální musí snášet nenávist, zlobu, zlost a fanatismus uřvané kavárenské party. Rv

0 1
možnosti
OJ

Ty ukázky použité ve vašem blogu, pocházejí z dílny tolernce, pravdy, lásky, noblesy a smířlivosti? 8-o Tady něco nehraje! :-P

0 0
možnosti
KS

Ne, takhle to v Jugoslávii nevypadalo.

1 0
možnosti
KL

ano, od jiste doby vitezi styl konfrontace a negace za kazdou cenu. vsiml jsem si toho zhruba v dobe, kdy soucasny president vedl CSSD do voleb (spalena zeme), a pote i pan Paroubek byl v teto discipline dobry. takze kdyby nejaky poslanec v poledne tvrdil, ze je 12 hodin, slo by dle opacne strany jiste o lez nebo demagogii. bohuzel tento politicky styl pretrvava a rozsiruje se i do normalniho zivota.

1 0
možnosti
KS

Taky jsem přemýšlel, kde tohle rozdělení začalo vznikat a vzpomněl jsem si na spálenou zemi.

0 0
možnosti
LH

L87i55b11o82r 67H91a79n49u55š

18. 1. 2018 14:04

řekl bych, že paradoxně agresivnější jsou sluníčkáři, "eurohujeři".

Není to dávno, co u mně na chatu napsal jeden, že takoví, jako jsem já, se budou muset likvidovat (vyslovil jsem svůj osobní názor, že bychom měli co nejrychleji opustit EU a spojit se s Višegrádem do nového celku).

2 2
možnosti
KS

Myslíte toho eurohujera, co vyvěsil na Hradě unijní vlajku, jako první zahraniční návštěvu přijal předchůdce Junckera Barrosa a Čechům vysvětluje, že se eura bojí iracionálně, že by nám pomohlo stejně jako Slovákům?

0 0
možnosti
JK

Výrazný nárůst podrazů, sprosťáren, vymyšlených kauz a konspirací byl zaznamenán v době opoziční smlouvy a od té doby se to jen stupňuje. Taková akce olovo a posíláni kulek poslancům je dnes je čajíček. Zeman potopil ČSSD ve chvíli kdy se rozhodl nezaplatit Altnerovi, věřil, že není síla (ani soud), která by ho k tomu donutila, stejně postupuje i dnes, viz. soudně nařízená omluva za článek Peroutky.

Sociální sítě jsou fenomén, který dezinformátoři hojně využívají, regulace je nesmyslná a zbytečná, věřím, že dnes již většina čtenářů umí dobře odhalit blamáž. Je to stejně jako v reálném životě, taky nevěříte všem a všemu, co vám kdo nakuká. Dnes už víme, že ne každá sleva znamená nižší cenu a dokážeme si to ověřit. Teda aspoň doufám.

2 1
možnosti
Foto

kdo nebo co může slušného inteligentního člověka donutit aby se choval proti svým zásadám?8-o

0 0
možnosti
VD

No a jsme u toho, článek rozumný, i karmu jsem dal, ale taky líčíte jen jednu stranu mince.

1 0
možnosti
OM

Autorce karma vidím to úplně stejně. Dle diskuze ho spousta lidí nepochopila a dál se hádají, tentokráte kdo že tu "občanskou válku" vlastně začal a proč. :-)

Je to možná posun, třeba jim pak dojde že je naprostá hloupost otravovat si život hádkami který panák bude prezident.

8 0
možnosti
MP

Je to takový trolí efekt, který se objevuje treba v internetových diskuzích od praveku internetu. Prijde troll, nekoho urazi, zesmesni nebo udela nejakou jinou svinarnu. S velkou pravdepodobnosti se nekdo necha vyprovokovat a klesne na jeho uroven, coz zpusobi, ze nekteri zacnou s onim trollem sympatizovat, a pak uz to jede. Těžko se to chápe, dokud nejste ten, koho útok zasáhne, nebo dokonce když zaznamenáte až reakci. Jinak ale souhlas, že lidé by na sebe měli být slušní, zachovavat kladnou hlavu a nemeli by se nechat vyprovokovat. A také by neměli všechny házet do jednoho pytle kvůli několika křiklounům, kteří jsou nejvíce vidět a slyšet. Platí to pro obě strany. Toliko k neoblíbenému moralizování.

9 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik