Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Zemana prý volili samí hloupí důchodci, co nemají ani internet ani žádné PC.

Pořád si lámu hlavu, jak si k nim do chaloupky dostal ten ruský VEB, co je navádí volit Zemana. Jak vlastně ten ruský VEB vypadá ? Vůbec netuším, jak se obléká a jak bych ho poznal na ulici.

Pokud by zazvonil u nás branky, poštvu na něj Azora.

8 1
možnosti
VD

No nevím, ale jestli Vám to pomůže , ale jmenuje se WEB Sputnik Aeronetovič , ... a Azora na něj rozhodně pošlete :-)

1 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že Zemana volili především důchodci a lidé v nereprodukčním věku, nemá smysl jim rozdávat kondomy, aby se už nemnožili. Nemohou. A kde je dáno, že zpráva na Facebooku není fake news, již si zadala ruská propaganda, aby zvýšila Zemanovi body.

4 6
možnosti
MM

Zemana prý volili samí hloupí důchodci, co nemají ani internet ani žádné PC.

Pořád si lámu hlavu, jak si k nim do chaloupky dostal ten ruský VEB, co je navádí volit Zemana. Jak vlastně ten ruský VEB vypadá ? Vůbec netuším, jak se obléká a jak bych ho poznal na ulici.

Pokud by zazvonil u naší branky, poštvu na něj Azora

3 1
možnosti
JK

V zemi se vytratila pokora, úcta a respekt k ostatním i "zásluhou" M.Zemana.

6 2
možnosti
SM

Miloš Zeman byl před minulými prezidentskými volbami jedním z mnoha politiků se svými zásluhami i se svojí porcí másla na hlavě. Ale už od volební kampaně před minulými volbami se stal především on a jeho pomocníci (Ovčáček apod.) tím, kdo rozděluje lidi, nálepkuje, vnáší nenávist. Jediné, čemu se divím, je to, že se on nebo jeho příznivci diví, že se jim to vrací.

4 3
možnosti
Foto

Příznivci Zemana se stále jenom diví, že se z každého imaginárního komára udělá hned obrovský imaginární velbloud. A přirozeně se pak začínají ohrazovat.

4 1
možnosti
KK

Nebýt té hloupé věty o podlidech dal bych vám karmu.

0 0
možnosti

Karma, cítím to podobně.

12 0
možnosti
PD

Takže, jen abychom si to zrekapitulovali...

1. Opravdu to byli "elitáři", kdo obvinil Ferdinanda Peroutku z obdivu k nacistům, a kdo se ani po verdiktu soudu nechtěli omluvit a vzít svůj výrok zpět?

2. Opravdu to byli "elitáři", kdo při objíždění škol radí dětem, aby kouřit začaly až v 27 letech, kdy se fyzický vývoj údajně zastavuje?

3. Mluvíme pořád o těch samých elitářích, kdo cítili potřebu v přímém přenosu Českého rozhlasu národu sdělit překlad anglického slova "pussy"?

4. Byli to ti elitáři, co po volebním vítězství Bohuslava Sobotky uspořádali spikleneckou schůzku za účelem jeho likvidace a dosazení někoho jiného na post předsedy ČSSD (a potažmo premiérské křeslo)?

5. Byla to pražská kavárna a sorošovci, co si s Vladimírem Putinem notovali, že novinářů je příliš moc a bylo by potřeba je zlikvidovat?

12 10
možnosti
JK

1. Jak konkrétně to rozděluje národ?

2. Jak konkrétně to rozděluje národ?

3. Jak konkrétně to rozděluje národ?

4. Jak konkrétně to rozděluje národ?

5. Jak konkrétně to rozděluje národ?

6 3
možnosti
MK

Karma jako hromR^

Myslím, že společnost nedělí ani tak Zeman sám o sobě, ale především média - zveličováním toho, co se mu nepovedlo, překrucováním jeho skutků a bagatelizováním toho, co se mu povedlo. Tuto "pseudoobčanskou válku" pozoruji již od dob, kdy Zeman vyhrál první přímou volbu prezidenta a voliči Karla Schwarzenberga to nemohli (ani za 5 let) jaxi rozdýchat.

Sem na blog chodím poměrně pravidelně a musím říct, že ukřičenější a agresivnější jsou určitě antizemanovci (že jo, pane Turner), navíc mi přijde, že jejich rétorika a frekvence článků se v posledních měsících stupňuje.

34 9
možnosti
JV

Kdyby volby měly něco změnit, dávno by je zakázali. V Ostravě zpívá Jarek Nohavica: do Prahy daleko a do nebe vysoko. A region jenom registruje dovoz uhlí z Kanady a horníky na dlažbě... Už dávno nejsme jedna země... Jenom stádo sobců bez sociální percepce. A blogerů, kteří mají pořád snahu do něčeho kecat, zatímco jinde se robí a drží huba.

3 3
možnosti
MK

Nemyslím, že by volby (a jejich výsledek) byly vyloženě nedůležité. Co by si pak počal chudák Mitrofanov, kdyby zjistil, že veškerá jeho práce byla vlastně k ničemu.;-D

4 1
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik