Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

Rozhodla jsem se výlevy Václava Kopřivy smazat. Iracionální útoky, nulová argumentace. Ten člověk je buď troll, nebo neskutečně hloupý agresor. Na mojí zdi prostě parazitovat nebude. Ať si píše co chce u sebe.

21 0
možnosti
VK

To není vaše zeď paní Svobodová. To je prostor pro diskusi. Chápu, netleskám vám, tak si poslužte.

3 11
možnosti
JH

Podobně demokraticky se chovaji tihle demokraté i v Německu k AfD. Zažíváme nový bolševismus!

26 1
možnosti
VK

Nikoliv Havránku. Jenom s vámi nikdo nechce sedět.:-P;-D

1 14
možnosti
ZH

Nějak mne nedojímá strašlivá situace komunity, která chce diskriminovat čtvrtinu světa popíráním jejího náboženství. Kdo chce diskriminaci, tak ať ji má. Žádné uznání, žádná lidská práva, žádné rozlišování mezi nadřazenými národovci.

0 30
možnosti
MD

A ted uz jen chybi jak moravsky vinar jdouci v nedeli rano na msi diskriminuje islam. Ocekava se zajimavy a nevsedni popis.

6 0
možnosti
MD

Velmu zajimavy clanek. Diky za nej.

18 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

ES

Možná jste si nevšiml, že příspěvek je tam jako screen. Ale od vás bych nečekala, že váš příspěvek bude obsahovat kromě nenávistného výlevu i nějaké argumenty. Jste totiž úplně stejný jako ta totalitní partička. Fakta nic, argumenty nic, ale lži, nadřazenost a nenávist, to by vám šlo. Pozor na mrtvičku.

25 1
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik