Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A stejně vám většina lidí na jinou otázku odpoví, že bez státu by to nešlo, protože lidé jsou lhostejní a překračovali by mrtvoly na chodnících. Sbírejme tyto střípky dobrovolné solidarity abychom je mohli použít jako argument proti násilně vnucované solidaritě.

Za mě velká karma.R^

2 0
možnosti

Jak vím od našich krajanů v Texasu tak telefonem mi řekli, že pomáhají si tam všichni. Našinci mají kliku, že jako rolníci jsou dále na severu okolo Westu a Waco, jižně od Dallasu. Navíc téměř všechno už z polí měli sklízeno a mohli nabídnout pomoc těm na jihu u moře. Ve volbách pravidelně volí republikány.

1 0
možnosti

Hezky jste to napsala, trochu patosu neuškodí, mě vyhrkly slzy...Naprosto chápu, co jste tím chtěla říct, bylo by dobré, aby v Americe zapomněli na svrhávání soch a chovali se jako "burani" = lidsky a vykašlali se na všechny ty škodlivé ideologie, které je rozdělují!

2 2
možnosti

Trochu smutne, ze to nezvladnou sami a ze jim k tomu musi pomoci pan Buh. A tak drasticky. Je to smutne, ale NEKTERI lide obcas nejakou prirodni pohromu ci valku potrebuji by se stali zase lidmi.

0 0
možnosti

Nerozumím co jste tím chtěla říct a přijde mě to až neskutečné. Myslíte že stát se to ve státě kde Trump nevyhrál by při nějaké dejme tomu katastrofě by se žádný amatérský záchranář nenašel? Když byly povodně u nás tak taky pomáhali lidi jen určitého politického přesvědčení? Tahat politiku i do záchrany lidí a pomoci je docela síla.

3 4
možnosti

Je vidět, že skutečně nerozumíte. Pokud netušíte nic o současné Americe a jejích společenských stereotypech a třenicích, budou se vám zdát neuvěřitelné, absurdní. Tenhle obecný rozhled bohužel doplnit nemohu, to musíte sám.

3 2
možnosti

Trochu 'pateticke', ale mozna na tom neco bude. Zajimavy pohled.

3 0
možnosti

Dobrý postřeh, karma.

2 0
možnosti

Když kdokoli dělá dobrou věc, je to hodno obdivu nebo alespoň uznání. R^

4 0
možnosti
Foto

Lidé by měli zůstat lidmi, za každé situace.

„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - asi tak V

5 0
možnosti
Foto

Velmi pěkně napsáno, i když si někdo neopustil povzdech. Ano, tak se bourají politicky korektní předsudky, i když je otázkou, jak dlouho ten pocit vydrží.

Mně se už několik let zdá, že USA jsou nyní ta nejlevičáčtější země na planetě a právě proto jsou z Trumpa tak běsní.

6 0
možnosti
Foto

...neodpustil povzdech...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS