Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Oni a šlapat na brzdu? Ne, ti jedou klidně z vršku bez brzd až se rozmáznou a pak bulí, že to bylo nespravedlivé. Karma.

17 0
možnosti
Foto

Moc hezky napsané, karma.

14 0
možnosti
JB

J76a21n 68B96u87r65d12a

4. 7. 2017 18:07

Kdybychom neměli Kavárnu, museli bychom si ji vymyslet. Vždyť na co jiného se dá napasovat tolik protichůdných vlastností, vzájemně nesouvisejících tvrzení, prázdných frází a prapodivných generalizací vytažených ze stovek roztodivných klobouků?

Je nádherně absurdní, když někdo hovoří o pokoře a dialogu dva řádky pod částí, kde je tolik nevysvětlených nálepek, že by na ně autorka dostala v papírnictví množstevní slevu.

Za poslední, pokud se někdo z většinové společnosti cítí uražen dokumentem o neonacistovi, jistou vypovídací hodnotu to má.

10 19
možnosti
ES

vy jste potrefená husa, že? a už ze mě děláte nácka, jak milé. kdybyste nebyl, musela bych si vás vymyslet. Bohužel, s takovými jako vy se setkávám v debatách denně, takže to co píšu je víc než odžité.

24 3
možnosti
Foto

Jaka kavarna. Vy uz v tom Cesku blbnete z horka? Jakysi ppdprumerny reziser natocil film o slabomyslnem hosanovi a hned jsou tu kecy o jakesi kavarne. Ten Zeman s Ovcackem vam davaji zabrat

8 6
možnosti
ES

když nevíte, je lepší mlčet. Klusákův projev do "kavárenského" narativu zcela zapadá. a viděl jste reakce "kulturní fronty"? ti už stojí na barikádách. Musíte trochu sledovat dění, abyste nebyl tak překvapený...

17 2
možnosti
VK

Nebojte. Třeba na vás dojde příště Evičko.:-(

2 11
možnosti
TV

Karma. Aneb "K cemu je na svete Klusak? Aby tocil agitacni debility". Sam se chystam na toto tema napsat, ac jsem zatim videl jen trailer a cetl proklamace. Myslim, ze v zasade to podstatne jiz sdeleno bylo...

21 1
možnosti
VS

Čili - neviděl jste, ale máte jasno.

3 2
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik