Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Největší extremista je tady ten, co tyto pravidla vymyslel.

Třeba v USA můžete říct prakticky cokoli (třeba to, že holocaust nebyl apod.), ale jakmile vás někdo vyzve k debatě, máte (morální) povinnost si svůj názor (samozřejmě nenásilně) obhájit. Takto funguje free-speech:-)

btw. amerikofil nejsem, USA jsem uvedl jen jako příklad, je možné, že to tak funguje i v jiných zemích, každopádně to jako propaganda myšleno není;-)

0 0
možnosti
Foto

Bohužel jsem chyběl. Tak dodatečně: R^R^R^

0 0
možnosti
PP

"V dějinách zvítězila vždy cesta pravdy a lásky" -- Mahátma Gándhí

Neziskové organizace s radikálným výkladem pojmu hate-speech, které zatemňují pravdu (i když v dobré víře) pouze oddalují léčbu nemocné společnosti.

1 0
možnosti
JS

Díky za tuto kritiku oné demagogické zprávy.

Rád bych připomněl slova jednoho z nejchytřejších mužů této planety – hrdého Izraelce Dana Schueftana, cituji: "Není jednoduché říci jasně a nahlas, že kultura, jež uznává, že ženy jsou rovnocenné lidské bytosti, je nadřazena kultuře, která se k ženám chová jako k dobytku. A že ta druhá kultura není pouze jiná, nýbrž je podřadná vůči té první, je těžké to říci, protože to je politicky nekorektní."

Autoři té studie Člověka v tísni, jsou dokonalým vyjádřením politické korektnosti. Už dávno jim nejde o skutečnou pomoc lidem v tísni. Vyžívají se v roli spasitelů světa, pravých nositelů pravých morálních hodnot. Myslejí si, že jejich životním posláním je napravovat myšlení lidí. Pro ně je islám docela fajn, protože tak si islám vysnili. Reálný islám je nezajímá, protože není součástí jejich snu.

11 0
možnosti
PJ

P60e85t35r 81J97í66l58e40k

23. 6. 2017 9:10

Já jsem pracoval jako dobrovolník při povodních, jezdím s organizací ADRA Na severu Čech, při katastrofě která tuto oblast postihla, pracovala tam i mládež s Člověka v tísni. Práce je to fyzicky i psychicky náročná. Myslím, že kritici této organizace by si alespoň mohli přehrát videa,neboť sami asi do takové práce nepůjdou, dělá se totiž zdarma, a kdo může ještě sebou doveze materiální pomoc.

0 0
možnosti
PP

Domnívám se, že zásluhy této organizace při povodních tady nikdo nezpochybňuje.

2 0
možnosti
MK

R^R^R^ I pro možnost prohlédnutí některých diskutujících, je potřeba o tom psát stále a pořád. Třeba se pod vahou faktů někomu rozsvítí!

6 0
možnosti
Foto

Vizte níže, pane Kulhavý....

0 0
možnosti
Foto

Karma nejkarmovitější! A polického poprosím o potvrzení ve formě mínusu. :-)

21 3
možnosti
Foto

Děkuji zaozornění na analýzu od Člověka v tísni.

Je velmi dobrá a plně odpovídá realitě-na rozdíl od vašeho blogu

1 24
možnosti
MK

Jo jo. Řekl člověk, který není schopen ani doložit svá tvrzení

13 2
možnosti
MK

Četl jsem. Skončil jsem u "myslí si, že všichni muslimové chtěji znásilňovat. Prostě vytvoří neexistující situaci a pak s ní bojují

11 1
možnosti
EH

Vzhledem k tomu, že v jiných státech (třeba Švédsko) to funguje, tak proč by se nesnažili?

Jedinou obranou je nenechat se zastrašit mediálním tlakem. Nikdy nepřijde z ministerstva pokyn na vyhození učitelky, která byla proti islámu. Ale jakmile se to zmedializuje, tak ji vyhodí ředitel vlastní školy, aby měl klid. Pokladní z Kauflandu byla vyhozena za hákový kříž poté, co ji "proslavil" nějaký zákazník. Přitom stačilo říct, ať si to schová pod oblečení.

No já jsem zažila 14 let socíku, tak si pamatuji, co bylo povoleno říkat na veřejnosti a co se smělo jenom doma. Ještě se mi to bude hodit.

25 2
možnosti
Foto

To je otázka odvahy ředitele té školy a třeba toho Kauflandu, aby trvali na svém./na druhé straně bych člověka s vytetovaným hákovým křížem nejspíše do práce nepřijal a to z důvodu zcela jiných, než je tetováž/.

Myslím, paní Hasníková, že můžete říkat co chcete. Uvedené blogy /i jiné, ty které adorují masové vrahy/ jsou zde docela běžné....

11 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik