Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J90a30n 31H38i30n85k

9. 7. 2017 9:40

Autocenzura zapracovala i v Bernardu. Té černošce je hodně přes 12, jinak by se ozvali další debilové, kteří by autorům podsouvali reklamu na znásilňování dětí. Některé komentáře pod původním článkem jsou ale pozoruhodné a svědčí o blbosti pisatelů. "S Bernardem jsem skončil" apod. Ten chudák si snad vybírá pivo podle reklam, a ne podle toho, jestli mu chutná.

0 0
možnosti
Foto

Horší však je, že z Úřadu vlády ani slovo.

1 0
možnosti
JB

Když byl v Lidlu v letáku svalnatý černoch, a kdosi se ozval, že se mu to nelíbí, tak to pěkně schytal. Rasista, xenofob, a kdoví co ještě, je přece úplně normální mít v Čechách v reklamním letáku černocha. Žádný vyzáblý Čech, nebo Čech s pivním bříškem neměl šanci protestovat, že ho pohled na vysportovaného černocha uráží. No, a sexy pin up černoška v reklamě vadí?? Když je navíc ještě kreslená? Milé dámy z Rady vlády, běžte dělat něco užitečného. Pochybuji, že je nějaká žena, kromě vás, kterou tato kreslenka genderově uráží.

6 0
možnosti
MP

A třeba proti té reklamě tuším bna pojištovn, kde je muž zobrazený ako totální debil nechopný ani dát prádlo do pračky bojovat budou taky ?

3 0
možnosti
TH

Namalovat zene na hlavu muzsky oblicej asi nebude genderova vyvazenost. nebo to byl vtip?

0 3
možnosti
OS

Pan ing. Bernard, je člověk pracovitý a má kolem sebe chytré lidi. Jeho reklamní kampaně jsou vždy nápadité a kdo se pohoršuje, ten by se měl nechat vyšetřit psychiatrem. Mě se líbí a celá rádoby vědecká skvadra úřadu vlády mě může být ukradená.

11 0
možnosti

Je jasné, že je to záměrně provokativní kampaň, která má rozčeřit vody. A vida, podvedlo se.

2 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik