Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J78o26s62e52f 96S96u41k

10. 5. 2017 7:49

ano, levicový extremismus jakoby neexistoval nejen u nás, ale i ve většině států EU. Ale opak je pravdou a jejich agresivita si s pravicovými extremisty nezadá..Často vidíme, že když volby vyhraje levice tak je klid, vyhraje - li ale pravice, hoří auta a rabuje se ve výkladech..

5 1
možnosti

Pokud by vás zajímalo, jak to bylo doopravdy:

RESPEKT 19:40-43

:-)!!

0 0
možnosti
KK

Vyrůstal jsem dvacet let v socialistické Československu, takže NEMOHU být levicový. Tedy jsem pravicový. Každý pravicový člověk je dnes automaticky extremista. Tak to praví prolhaný tisk. Lügenpresse. Takže jsem pravicový extremista.

Tedy je moje hlava cílem okovaných bot pokrokových antifáčů. Těch, jejíž znak zdobil fusekle té potrhlé dívčiny.

Má to ale háček. Můj zbrojní pas. Nedovolím nikomu mě kopat do hlavy. Nikdy jsem nikomu neudělal nic špatného. Nikdy nedovolím, aby mě někdo udělal něco špatného. K tomu mě pomáhej Bůh a pánové Smith a Wesson.

11 1
možnosti

Bohužel, jsme tak nacucaní komunismem, že nejsme schopni normálně žít!

:-)

0 0
možnosti
TV

Dekuji. Tohle me celkem zasahlo, ze jsem chodil za totality na Ivancenu a pokladal kameny pro tohle?!

4 0
možnosti
Foto

A nakonec to skončilo tak, že této mladé nevinné skautce, která se proslavila díky tomu, že ji vyfotili s dojemnou fotkou a bublinou a dělnickým klukem, hrozí někdo na Facebooku lynčem. Co to vypovídá o náladách naší společnosti? To, že by si měl někdo všímat pocitů těch ubohých bezvýznamných kluků z ulice, bílých, kterým nedala neziskovka grant, a proto alespoň vyhrožují skautce. Rétorika autorky je jakoby zkopírovaná z časopisu Breitbart. Nám zní nově, ale tento styl jede v USA a po celém světě tak zhruba 7 let. K nám to vše dochází s velkým zpožděním. Cílem pisatelů z Breitbart je zasít v rámci žurnalistiky do mainstreamu toleranci k tomu, to co bylo dříve považováno spíše za okrajové, extrémně pravicové jevy. Snaží se o to už po dlouhou dobu Steve Bannon. Jde mu o deformaci vnímání společnosti vůči minoritám a jiným názorům, jež jsou v rozporu s našimi pravidly západní civilizace, již považuje za kulturně nadřazenou. Extrémní pravice a populismus i v rámci žurnalistiky je nyní na okraji a na okraji jej vnímá i mainstreamová společnost. O tom vypovídají i volby ve Francii. Oni ale chtějí, aby se stal tento směr vidění časem mainstreamem pro většinu občanů. Pak bude vidění naší kdysi celkem tolerantní společnosti přepólováno. Znakem této rétoriky je odpor k neziskovým organizací, všechny jsou tu údajně, aby braly peníze poctivě pracujícím občanům, omlouvání extrémně pravicového extremismu, že zas tak špatný vlastně není, že má své opodstatněné psychologické kořeny. Neustálé poukazování na prohřešky migrantů a jejich asociálnost, terorismus, kriminalitu. Spílání na globalismus, vyzdvihování národovectví, sekulární případně křesťnanských hodnot. V USA tzv. bílý supremacismus, antiglobalismus, vyvolávání nestálého pocitu ohrožení i tam, kde není, napadání levicového anarchismu, že dostává do úzkých ubohé nácky, protože za vším stojí nefunkční stát, EU, Brusel, a veškeré socialistické instituce.

3 14
možnosti
ES

vy jste ten článek nečetla, že? hlavně že tu rozjíždíte nějakou vyšinutou agitaci. Měla bych pro vás parťáka. jmenuje se Jiří Hrebenár a myslím, že byste si s ním rozuměla.

14 1
možnosti
DK

Přesné. Extremismus na obou stranách. Jen v jiných podobách.

9 1
možnosti
DH

Mě hlavně dostal také nadpis na transparentu, který toto skautské děvče drželo - "Vychováme i vaše děti". To je taková zrůdnost, to už tady jednou bylo.

21 1
možnosti
PS

Několikrát to v našich krajinách bylo. Vždy, když vládla totalita. Snad nyní v demokracii se někdo chce jim přiblížit? Už aby otěže řízení státu převzala nová generace, lidé se zdravým rozumem. Potom nastanou přeměny a bude líp...R^

2 0
možnosti
LJ

L58u23d24ě29k 63J46a98š52a

7. 5. 2017 19:00

Karma. Dnes jsou nejvíc podporováni levicoví fanatici co chtějí svými polovojenskymi skupinami Antiky, po vzoru SA, rozkopávat hlavy lidem s jinými názory. To je levicový socialistický směr, který je oficiálně podporovaný které fandí nadšeně i novináři IDnes. Prostě rozkopáváním hlav k lepším zítřkum.

11 1
možnosti

Každý fanatismus je zcestný a krokem do záhuby lidstva!

0 0
možnosti
JP

J11i81r28i 52P48r86a61j53z

7. 5. 2017 12:35

"je to na jejich vlastní iniciativě a osobním zvážení, o "Klinice" jsme nikdy interními kanály nepsali

Zdroj: http://evasvobodova2.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=602145"; To je možné a souhlasím bych pokud by ale nebyli oblečeni ve skautském.

6 1
možnosti

Žijeme v divném světě!

2 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik