Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S první polovinou blogu nesouhlasím, takto průměrného diskutéra nevidím, i kdyź je zde takových dost. S druhou polovinou blogu bezvýhradně souhlasím.

Moje zpracování témata Diskuse: http://popovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=562859

0 0
možnosti

Vážená autorko, z mé strany potlesk za článek a samozřejmě karma... a nevím proč, tak jste mi připomněla cca 3 - 4 roky starý příspěvek do diskuze (jméno autora si vážně nevzpomenu)... Tehdy autor reagoval v diskuzi, která sklouzla do debat jak vystřižených z Vašeho článku... Napsal tehdy jakousi úvahu nad tím, že diskuze na internetu jsou vinny tím, že došlo k poklesu návštěvníků v pohostinství, protože velká část pivařů se raději rozvalí v trenkách a tílku s lahváčem u počítače, kde vede na diskuzích svoje kecy s hospodskou logikou a neriskuje tím, že druhý štamgast vstane a dá mu po hubě... a reakce na tento příspěvek by se hodily k pořekadlu, že "potrefená husa se vždy ozve"...

3 0
možnosti

Považuji za přednost, když autoři do diskusí již nevstupují a nebo jen výjimečně, např. něco upřesnit či zmírnit vášně. Napsali, co měli na srdci a každý ať si udělá názor sám. A pokud se cítí hrubě nepochopeni, napíší další článek, jako to dělá velmi kultivovaně bloger S. To se týká blogů s vážnými tématy, jako píšete Vy.

U blogů pro radost a zábavu je naopak pohodová komunikace mezi autorem a čtenáři bonusem pro obě strany.

0 0
možnosti

P14e73t95r 19L36a52n96g97e91r

13. 4. 2017 18:07

Což o to, hezky napsané to je, máte ve všem pravdu. Ale někdy je fakt těžké udržet "ústa na uzdě".

1 0
možnosti

J86i89ř62í 78H50r53b64e61k

13. 4. 2017 15:37

Komunita zdejších blogistů a jejich čtenářů není zase tak velká, aby se člověk dříve nebo později nezorientoval. Pak už se stačí jen vyhýbat lidem, kteří mají silnou tendenci zatahovat do tématu diskuze napadání osobnosti oponenta/oponentů a kteří za přínos diskuze nepovažují možnost pochopit opačný postoj, ověřit si logiku svého konceptu nebo důvěryhodnost svých zdrojů, ale jen líbivé poplácávání po rameni („karma“, „skvěle napsáno“) a nebo naopak možnost se urážlivě vyřádit (paradoxně i někdy ve jménu „humanity, solidarity a soucitu“;-) )

4 0
možnosti

J81a73k20u91b 57Š55o96l96c

13. 4. 2017 15:04

Také jsem vstupoval do prostoru diskusí zjevit "pravdu". Ale nikdo o to nestál. Ze začátku jsem se poctivě zamýšlel nad argumenty protistrany. Teď se už snažím jen co nejtvrději odpálkovat. Zrušil bych na diskusích fotky. S někým se hádám, nesnáším ho a tisíckrát se mám koukat na ten jeho "ksicht".

0 0
možnosti

Chytře napsané - kdo nesouhlasí, bude potrefená husa. ;-D

Bohužel s takovou kritikou "průměrného diskutéra" jste diskuzi degradovala na "super blog/argument, dávám karmu". Protože k hodně tématům fakta prostě chybí a diskuze je pak snůška názorů.

0 0
možnosti

Dobrý rozbor - oceňuji. To blogování považuji za dobrou formu zábavy - pokud se píše, tak se ještě nikdo nerve ... Záleží ovšem i na provozovateli serveru - čím je více anonymity - Tím více osobní , iracionální agrese . Vycouval jsem z Parlamentních listů, opravdu dno, pode dnem ! ... :-)

1 0
možnosti

Ocení vás dnes všichni diskutéři ... protože všichni si myslí, že píšete právě o jejich odpůrcích :-)

2 0
možnosti

Myslet, že všichni myslí a mají na mysli co si myslí pisatel, lehce může sklouznout k nesmyslům mimo smysly všecky;-)

1 1
možnosti
Foto

R^

Od ,,člověče nezlob se" po ,,korespondenční. šach", souboje ega, to vše v tzv. diskuzích, které ve skutečnosti žádnou diskuzí nejsou;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS