Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohužel - já jsem toto zažil na vlastní kůži, když jsem si dovolil uveřejnit fotku bubenických paliček s potiskem Ortelu ..

2 0
možnosti

Na druhou stranu, proč se taková kapela cpe na akci, kterou pořádají sluníčkáři?

To je stejný nesmysl, jako kdyby za totáče chtěli Plastici hrát na Festivalu politické písně v Sokolově :-)

Jinak, na Žižkově je spousta malých klubů či hospod se sálem, kde si i"nesluníčková" kapela může v pohodě zahrát. Nedávno jsem v jedné takové viděl i Aleše Brichtu...

1 0
možnosti

Ježíš marjá, kauza dne. Ať se domohou nároků ze smlouvy občansko právní cestou a podobný extrém na obou stranách je třeba ignorovat. Tzn. i vás.:-P

3 9
možnosti

Asi nebudete schopen definovat, co konkrétně je na autorovi extrémního. Že se vůbec ptám.

5 0
možnosti

Pane jo, napsat clanek na tema jednoho statusu nuly, to je bomba...:-)

1 16
možnosti
Foto

Každý pořadatel by měl mít možnost vykázat ze svého pořadu koho chce. Pokud ale skupina měla řádnou smlouvu a žádný bod nezakazoval propagaci toho či onoho, tak by měl pořadatel dodržet tuto smlouvu.

12 0
možnosti

Jsou dvě možnosti. Buď se ho to netýká, není osobou, která představení zajistila, a pak se s ním neměli vůbec bavit. Nebo je "odpovědnou" osobo. A pak si může vyhazovat koho chce, kdy chce, a hrozí mu nejvýše smluvní pokuta.

Lidi s některými slogany bych u sebe taky hrát nenechal. (S tímhle konkrétním bych třeba problém neměl.)

1 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
13 1
možnosti

Trohu se bojím, že nám ten Hate Free názor brzy začnou tlouct do hlavy basebalovými pálkami.

34 0
možnosti

právě proto musíme tyhle agresory utnout hned na začátku. Prosím, šiřte, informujte, reagujte. Tohle nemůže projít. Kdyby na tohle měl někdo právo, nezřizoval by stát kampaně proti násilí z nenávisti, hate Free projekty a ombudsmana. Neexistovaly by trestné činy z nenávisti, noviny by nepsaly o Romech vyhozených z hospody. Neexistovaly by pojmy jako hate crime a hate speech a neexistovala by k nim rozsáhlá legislativa. Násilí z nenávisti není v zájmu žádné společnosti. Ať už se nám jiný názor líbí nebo nelíbí.

15 1
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik