Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc pěkně zpracovaný článekR^

45 0
možnosti
ZZ

nějak mi zde v diskuzi chybí stanoviska zdejších "humanistů" co pochodují na Sýrii nebo jinými pokřivenými názory se migrantů zastávají

29 0
možnosti
JK

Jak mám ale věřit tvrzení švédského policisty, tj. člověka, který ve Švédsku žije a je profesí takzvaně od fochu, když jistý tuzemský diskutér opakovaně tvrdí, že imigranti ve Švédsku kriminalitu nezvyšují... :-/

59 0
možnosti
EH

I Švédové se k tomu tématu stavějí opatrně. Občas čtu švédské knížky a v jedné tam byla dost opatrná kritika a ve druhé spíš sluníčkový postoj o tom, jak Iránští (!) imigranti prchají do Švédska před válkou.

6 0
možnosti
DK

Díky za skvělý článek a odkazy. Poslední rok sleduji na youtube a alternativní zdrojích, co se děje ve Švédsku, a jen čekám až to praskne a lidé půjdou do ulic a začnou pořádat pogromy na muslimy.

36 0
možnosti
VJ

Ještě před pogromy by ovšem měla předcházet klasická defenestrace.

6 0
možnosti
EH

Pochybuji, že ten policista byl první. Spíš politická korektnost umírá a takové reportáže se dostávají i do mainstreamových tisků.

To samé tu bylo s Romy. U článků zrušené diskuze, slovo cikán mazáno z diskuzí. Dneska můžeme diskutovat u romské kriminality a sem tam zveřejní i etnikum pachatelů. :-)

26 0
možnosti
VS

Problém je, že ti co přicházejí z podstatě totalitních režimů, se domnívají že demokracie znamená, že si můžou dělat co chtějí.[>-]

49 0
možnosti
EH

A přicházejí do zemí, které jím nabídnou nejlepší bezpracné peníze. Švédsko stejně nechápu. Jedna věc je udělat chybu a na dobře míněnou pobídku přijmout tisíce nemakačenků. Druhá věc je snažit se tu chybu ututlat a nechat terorizovat vlastní obyvatelstvo. Tak šílená není ani Angela.

19 1
možnosti
JN

J85i75ř66í 28N10o71s89e88k

10. 2. 2017 10:06

K tématu: Doporučuji twitter účet PeterSweden7, což zřejmě není tento policista. Švéd už několik let informuje o průšvizích s migrací,se vzrůstajícím násilím a se lhaním mainstreamu a úřadů.

Jako jeden z mála informoval o "Tichém pochodu" za záchranu Švédska.

Právě dnes uvádí, že k tomuto policistovi se přidávají výpovědi dalších policejních úředníků. Podle jeho popisu je Švédsko skutečně před výbuchem.

44 0
možnosti
LP

Kéž by měl pravdu. Včera bylo pozdě.

11 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik