Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J35a40r39a 98R86a36n75k

11. 2. 2017 0:11

Veskere zpravy lhaly, jen Vy mate pravdu a cetla jste ty spravne:-(;-( Celosvetove se odhaduje na 5 milionu, to, ze Vy byste za sva prava neprotestovala (neznate vubec za co se protestovalo) a ze byste klidne zila za vlady kterehokliv tyrana je Vase vec, ale nechte ty ostatni rozhodovat, co se svymi tely budou delat a na co mely doposud pravo, jednalo se prevazne o antikoncepci, zdravotni pojisteni (operace Vas v USA muze stat klidne statisice$, ale to Vas nezajima), sufrazetky nebojovaly za Vase pravo, Vy byste s nimi vybehla;-(

The Women's March is more than an anti-Trump protest. Here's what ...

http://www.vox.com/.../womens-march-inauguration-trump-protest-goals-feminism-deman...

Jan 21, 2017 - The mainstream understanding of the event is that it's a protest against Trump. And the women participating have plenty to complain about ...

Hundreds of thousands of women protest against U.S. President ...

https://www.thestar.com › News › World

Jan 21, 2017 - Hundreds of thousands are expected to turn out for the march in Washington, including many Canadians who have travelled there to take part.

Women's March against Donald Trump is the largest day of protests in ...

http://www.independent.co.uk › News › World › Americas

Jan 23, 2017 - The Women's Marches which took place across the United States to protest Donald Trump

0 1
možnosti
VK

V USA jsou podobné protesty nesmysl,je to kopání do otevřených dveří.A tam kde by to bylo silně na místě - muslimské země - je ticho.

0 0
možnosti
PS

Dobrý článek. Karma. Právě ženy by měli patřit mezi odpůrce islámu, protože jejich práva potlačuje tak brutálním způsobem. Držme novému prezidentovi USA palce, ať mu jeho plány výjdou.R^

2 1
možnosti
PS

P92a63v91e22l 84S10i30t70a39ř

22. 1. 2017 19:34

Děkuji Vám za napsání článku, jinak bych si pravděpodobně musel založit vlastní blog a napsat něco podobného sám. Zaráží mne, že všude slyším jak x miliónů lidí protestuje proti DT za práva žen, ale NIKDE jsem neslyšel, která konkrétně práva DT ruší. Mají snad protestující pokrytci na mysli práva žen, která jsou "zaručena" v Saudské Arábii, Jemenu, Kataru, Iráku, Iránu, Ománu atd? tyto aktivisty pravděpodobně práva žen ve výše uvedených zemích vůbec nezajímají. asi těmito ženami opovrhují a nestojí jim za zájem. Jinak si totiž neumím vysvětlit, že neprotestují ve stejném počtu už dávno.

7 0
možnosti
FD

Babiš je hodnej, myslí na drobné podnikatele.Vtip dne!

2 1
možnosti
IK

Protestů v USA se zúčastnilo ca. 500 000 lidí, což mi připadá víc, než bylo u samotného Trumpova jmenování a ukazuje, jak je Amerika rozdělená. Kdo z umělců zpíval při inauguraci? Zpěváci E. John, A. Bocelli, A. Keys nebo Shakira účast na rozdíl od někdejšího jmenováni Obamy odmítli a dali tak najevo svůj odstup od Trumpa. Pro nastupujícího prezidenta to musí být trapné. Nakonec zazpívala neznámá 16letá účastnice castingové soutěže. Světoví návrháři (jako např. K. Lagerfeld etc.) odmítli ošatit Melenii, takže ta svým kostýmem jen kopírovala Jackie Kennedy z 60. let, kdy role žen byla taková, že žena má sedět doma za plotnou a mlčet, čemuž Melenin postoj jistě odpovídat bude. Dále se od Trumpa veřejně distancovali např. A. Baldwin, M. Streep, v rámci protestů Madonna.

5 11
možnosti
MD

Domysliva, i kdyz nema zas na co, Obamovska Amerika jela a jeste stale jede z kopce. A prave ted to predvadenou demokracii jeste zrychluje. Je zajimave, kolik kratkozrakych lidi to samotne Americe preje. I kdyz o pokrivenem videni SKUTECNEHO sveta vselijakymi umelci toho uz bylo napsano dost.

11 0
možnosti
AM

No, Milo Yiannopoulos je jeden z čelných představitelů alt-right, autor Breitbartu, boháč, který obdivuje řecký Zlatý úsvit a zaměstnává armádu trollů, kteří na netu urážejí na koho ukáže prstem -- nejoblíbenější oběti ženy - hlopé husy, které patří k plotně a rodí fakany. A tak dále, určitě si umíte představit.......

Fanatický podporovatel Trumpa.

--------------------------------------

Ostatně proč si myslíte Evičko, že demonstrovalo proti Trumpovi tolik žen?

Není to náhodou proto, že se během kampaně choval jako dobytek a vyřvával svou nenávist do celého světa??? Vždyť říkal, že může ženské chytit za ku..u a ony to chtějí, urážel válečné veterány, hrdiny, tělesně postižené, každého...................

2 12
možnosti
VK

Ale hodně žen ho volilo.O mnoho víc,než proti němu protestovalo.Takže to asi nebude tak žhavé,jak to z vašeho pohledu vypadá,že?

12 1
možnosti
Foto

Americké ovce jsou tak indoktrinované, že se lekají jakéhokoliv náznaku zvýšení svobody. Já osobně si myslím, že tento jejich strach je zbytečný, protože nový prezident jim žádnou svobodu nezvýší ani nevrátí. Na druhou stranu bych se rád mýlil.

2 0
možnosti
PB

..... sem netušil že mužeme byt vzorem pro celou Ameriku, co se týká práva žen ve společnosti,- u nás sou ženy spokojený,- neprotestujou !,- .....tak mě napadá, co pro ty práva žen zrobil Obama s Bushem za posledních 16 járů (?),- snad jedinej Bill se to snažil konzultovat s tou Monikou, žejo V,- ale co s tema "právama" má společnýho Trump, kerej tam sedí 24 hodin, to mi teda uniká ?!

16 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik