Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
JP

R^Když jste zmínila tu Ikeu, před časem proběhlo tiskem, jak Ikea z katalogu pro Saúdskou Arábii vymazala všechny ženy. Pokrytectví a zásady jen když se to hodí, to je znak těchto deformovaných lidí.

16 0
možnosti
Foto

Saúdskoarabští klerikové by nepřenesli v rámci reklamy přes srdce obrázek ženy v pyžámku, jak se na sebe v kruhu rodinném dívá do zrcadla. Kritizována byla i moderátorka jejich TV, když si v zahraničí na sebe nenasadila pokrývku hlavy, ačkoli byla jinak zcela zahalená a prodávají se tam zvláštní modely hraček s nikáby. Ženy tam nesmí řídit auto a čeká se na to, až k tomu časem národ duchovně dospěje. Ikea ale určitě jednala v rámci dohody se Saúdskou Arábii, jež je pro ni lukrativní trh. My jsme v Čechách menší ryby. Navíc jsme žádný požadavek Lidlu, že nechceme výslovně v reklamách na zahraniční tepláky černochy nevznesli. Navíc pochybuji, že by se kvůli nám obtěžovali předělávat katalogy, byl by to náklad navíc.

Já bych mnohem více uvítala pohled na tradičního pupkatého českého dědka v teplácích s lahví piva nežli na urostlého černocha, ale můj názor nikdo nevyslyší.

0 0
možnosti
ZH

Ano, je to tupý rasismus.

1 5
možnosti
ES

V tom případě jste vy kulturní rasista. Jednoduchá řešení, pocit zaručené Pravdy, nenávist ke skupinám obyvatel, kteří vaši ideologii nevyznávají. Jak se vám s tím žije?

11 0
možnosti
TV
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik