Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Pro pana Jiřího Nováka, z čeho také pramení má hypotéza, že se jedná o truc hlasy lidí, kteří kapelu stejně jinak neposlouchají. Dovolím si překopírovat hojně plusovaný názor z jiné diskuse:

Karel Mádle 64143

Facebook

Souhlasím s celým článkem, včetně hodnocení hudby Ortelu. Letos jsem hlasování nějak nestihl zaregistrovat, loni jsem hlasoval pro Ortel právě z uvedených důvodů. Už se v diskuzích objevil názor, že hlasování "na truc" je znakem nedospělosti, ba přímo až mdlého rozumu, tak přidám ještě jeden důvod. Žádná z mých oblíbených skupin nemá šanci dostat se ani do dvacítky (namátkově Malá bílá vrána, Hakka Muggies..., kdybych zalovil v pamětnických vodách, tak např. Znouzectnost, Původní Bureš...). A protože pro mne je hudba "favoritů" Chinaski, Kryštofa, Slzy a spol. přímo nesnesitelná a Kabáty snáším, ale nevyhledávám, je hlas pro Ortel nejen na truc sluníčkářům, ale i proti těm mainstreamovým popíkářským kapelám.

42 0
možnosti
JN

J13i75ř13í 46N61o42s65e49k

28. 11. 2016 15:22

Nedospělí (rozuměj zamindrákovaní) lidé zotročují ženy a ponižují či dokonce všechny ty, kdo jsou jiné víry či jen jiného názoru a činí vše, co s tím souvisí.

Hlas pro Ortel nemusí být známkou nedospělosti, ale třeba i zoufalství, pocitu bezmoci a dokonce i velmi vyspělé občanské uvědomělosti.

Nebo snad věříte, že ty hlasy poslali jen nezralí puberťáci a hloupí strejdové od piva? :-)

18 2
možnosti
Foto

pro zdejšího diskutéra

pana Horáčka,

důležité je to , že si to vysvětí tak, aby se mu to líbilo a souhlasil si tím ))))

2 0
možnosti
RH

Valino, nemusím si nic vysvětlovat, Slavík je anketa bídné úrovně, takže mě výsledek absolutně nepřekvapil. Pro mě za mě ať vyhraje třeba Hitler s harmonikou, ale pokud je otázka, zda je Hnídek neonacista, pak není co řešit...

5 20
možnosti
Foto

Rád bych koupil panu Bangovi píšťalku, to aby se neupískal ))

30 0
možnosti
RH

To je zástupné. Lebka je blbost, ale Hnídek je normální neonacista.

2 33
možnosti
DN

Pak je ale důležité problém definovat jasně a ne "zástupně". Nemyslíte? :-/

23 0
možnosti
VK

Co když se považuju za kavárnu, ale s hodnocením symbolů ze strany p. Bangy nesouhlasím?

Tady vidíte stupidnost vašeho nálepkování.

5 5
možnosti
DN

Pak se možná za kavárnu považujete chybně ;-)

7 0
možnosti
Foto

Take nosim tricka s lebkou. I muj syn. A rozhodne nejsme nacisti, fasisti a podobni vrazi. Mlady muz se zrejme chtel zviditelnit, protoze jeho umelecka hvezda pomalu pohasina.

22 0
možnosti
DN

Přesně a jasně definováno. Není co dodat, karma. R^

54 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik