Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ON

O10t91t13o 70N21o23v65a40k

8. 11. 2016 13:46

Sranda je, ze ten dokument lze, ten slavny cikansky spolek rado by fotbalistu ve skutecnosti ukazuje, co je hlavni problem cikanu, zadna sportovni chovani, nasili a neumeni prohravat, nebo hrat ferove.

Pokud prohravali, delali likvidacni fauly, mlatili hrace o prestavce, vyhrozovali rozhodcim nasilim .... nikdo s nimi nechtel hrat, rozhodci se je bali piskat, kluby proti tem nasilnym reznikum nechteli nikoho postavit, aby jim nezranili hrace, to je ten slavny cikansky fotbal, divim se, ze tam nemeli noze ... i kdyz kdo vi, mozna ze i na noze doslo.

Pak prijdou fasouni z HateFree a lakuji tyhle nasilniky na ruzovo a jaci jsou vsichni rasisti, pritom je meli svaz davno diskvalifikovat a zakazat jim hrat za hrubost a nesportovni chovani ... ale dvoji metr vladne svete, nikdo nechtel byt oznacen za rasistu, tak to, za co normalni fotbalovy klub dostal distanc, nebo kontumacni prohru, to se cikanum tolerovalo HNUS [>-][>-][>-][>-]

1 0
možnosti
PB

P11e86t81r 63B83r23o72ž

29. 9. 2016 23:13

Za totáče jsme brblali, že nám komouši vtloukají do hlavy své nesmysly. Bylo jich - přesvědčených - mým odhadem tak 30% v populaci. A teď nám hrstka šílenců - může jich být tak 0.03% populace * bude nařizovat, co si máme myslet. To jsme to teda dopracovali... Rv

Každopádně, nálepka xenofob, nácek - to už je dneska v podstatě uznání toho, že si onálepkovaná osoba zachovala zbytky zdravého rozumu.

Buďme hrdí na to, když nás nějaká kreatura nazve náckem, xenofobem, islamofobem!

11 0
možnosti
MF

teď to ještě potvrdit u voleb, aby ČSSD, Zelení atd přišli o právo rozhodovat a dostali se tam rozumnější lidi

0 0
možnosti
MM

Smekám klobouček,karma!R^

14 0
možnosti
PB

..... tak možná by časosběrnej dokument Olgy Somerový (cca 500 let) "SK More praská do hokny!" měl víc diváků,- .... kdo vííí V?!?

0 0
možnosti
ZH

HF (v překladu: nenávist zdarma) je extrémistická organizace, která má za úkol vtloukat lidem do hlavy ideologické bludy. V konečném důsledku dosáhla toho, že nenávist obyvatel vzrostla - hlavně vůči HF. Na fb stránkách HF jsem někdy o prázdninách zachytil, že tento projekt končí. Nedivím se - zřizovatel zjevně už pochopil, že dosáhl pravého opaku, než zamýšlel.

21 0
možnosti
ZH

Nejvíce mě pobavil komentář by D-fens: A né aby vás napadlo počet diváků vynásobit 2 :-)

14 0
možnosti
Foto

To bylo dobré.R^

7 0
možnosti
LV

L23i94b86o14r 63V81a30n43ě94k

23. 9. 2016 16:21

A to Hate Free Culture je jen místní odnož celoevropské organizace No Hate Speech, která provozuje i udavačské stránky, kam byste měli posílat všechny nenávistné články....

18 0
možnosti
JH

Už dlouho jsem tady nečetl tak dobře formulované, perfektně vyrgumentované názory. Doporučuje tesat do kameneR^

36 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik