Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji za článek. Přijde mi absurdní ten způsob myšlení: nasekáme si 15 děcek na jednu ženskou, i když pořádně neuživíme ani jedno - však on se o ně někdo cizí postará. A když budeme chtít od života víc, sedneme do člunu a jestli se neutopíme, Frontex nás přepraví do Evropy, kde se o nás někdo cizí postará ještě mnohem líp. Protože my máme PRÁVO žít si stejně dobře jako Evropani! Přijde mi to zhruba tak absurdní jako tvrdit, že mám právo běhat rychlostí Usaina Bolta a měla bych tudíž mít srovnatelný barák i výdělky.

4 0
možnosti

..... tak porád je tady volba, žejo !,- cca miliarda z Afriky se přestěhuje do Evropy a půl miliardy evropanů se přestěhuje do Severní a Jižní Ameriky,- event. na Sibiř! To musijou mit v Bruselu dávno profachčený, - jejich skvělý nápady a vize za poslední dekádu nesou punc geniality,- ....... vosobně v tem nevidím žádnej problémVEU!

1 1
možnosti

J34a47r39a 16R58a98n17k

9. 9. 2016 19:03

Problem je, ze zrovna v Africe te prace moc neni, nebo jste myslela safari, kam si jezdi oligarchove neco zastrelit? Afriku dnes ovlada Cina - veskere "commodity" se odvazi do Ciny a z mistnich neni nikdo zamestnan, Cina si doveze sve temer zadarmo pracujici vezne, tem staci pouze "one way ticket", pokud o tom nevite, staci sledovat kazdy vecer BBC business news.

A tam, kde nejsou Cinani (a relativni klid) je Boko Haram, ktere staci macetami vyvrazdit cele skoly a nebo unest stovky divek, ktere jsou pak prodavany, na trhu "otrokaru" v kamuflazi s kalasnikovy. Masajove uz nemaji co past, vse v such trvajicim nekolik roku pomrelo.....

1 7
možnosti
Foto

Dnes jsou aktivní i Vietnamci například v Tanzánii. A v některých zemích a oblastech svítá na lepší časy. Hlavním problémem Afriky je však pitná voda a přístup k ní, rychle rostoucí populace a změny klimatu způsobující neúrodu v tradičních oblastech. To jsou kořeny válek v Africe a exodu některých obyvatel. Ten vývoj je přirozený a neorganizuje ho žádný Soros. Dříve bohatá Evropa a Amerika z Afriky vždy jen čerpala a nikdy do ní nic nevracela. Teď se jí to zaseté ovoce vrací v podobě migrantů. Náboženství v tom nehraje roli. Žádnou.

1 14
možnosti

V podstatě souhlas, až na větu: "... když máknete, pomůžeme vám". To je v jejich případě nesplnitelný předpoklad. Otázka když tak stojí: Co nejlepšího můžeme udělat, když oni nemáknou? (Mimochodem, totéž se jednou bude týkat i našich nepřizpůsobivých, až jich bude tolik, že bude problém je živit z našich daní)

18 0
možnosti

Marcelo, to je ono! V pár větách jste vyjádřila, na co já jsem potřebovala celý článek ;-)

4 0
možnosti

:-).........Nelze tomu nic vytknout ! Díky! R^VR^

6 0
možnosti

Vau... tak to je nářez. KARMA.

Podle mě tím největším ohrožením pro budoucnost konzervativní Evropy nejsou ti negramotní příchozí, kteří umí jen brát, ale místní (evropští) dekadentní magoři mezi námi, kteří si pseudohumanitou léčí své historické mindráky. Nebýt jich, tak bychom si s tou migrantskou vlnou už dávno poradili a možná těm lidem i pomohli mnohem víc, než se to děje nyní.

35 0
možnosti
Foto

Ve středověku se do zemí, kterým dnes říkáme Evropa, přestěhovalo z Indie jedno velmi zvláštní etnikum. Existuje zde mezi námi původními obyvateli dodnes a je docela zvláštní, že ze svých vlastních problémů, se kterými se dodnes členové tohoto etnika potýkají, samozřejmě obviňují nás, obyvatelstvo většinové. A úplně stejné vysvědčení dostaneme za pár let od migrantů současných, když nebudeme ochotní jim dát to, o čem si myslí, že přece "oni mají právo to všechno tady, co jsme si tady v potu tváře dlouhá léta budovali dostat zdarma". ;-O Vám autorko karma

30 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik