Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když dávali v ČT reportáž, sami řekli, že JE policie zkontrolovala, co tam dělají... ale ty co útočí nechá být. Proč? Proto, že policie nechce aby se o tom mluvilo, tedy novináře "zkontroluje" (zastrašuje). Když to shrnu. Jedině když si zvolí LePenovou a pak použijí "politicky nekorektní" metody , půjde to. To je celé. Víc o tom nemá cenu mluvit. Je to zbytečné.

8 0
možnosti
JL

Díky za info, i když to vím, jen jste shrnula to, co už asi rok prochází zpravodajstvím. Bude zajímavé sledovat jak a kdy Francie vyřeší tento problém. Zatím to vypadá, že jediná možnost, je uprchlíky poslat do detenčních zařízení - ale to zákon předpokládám nedovoluje. Takže řešení není, dokud... A to dokud mne zajímá. Kdy to bude a jak. Předpokládám, že to bude nečekané a rychlé a jako součást nějaké zásadní změny. :-)

8 1
možnosti
Foto

možná ty četníci co běhají po plážích a svlékají muslimky by měli svou energii nasměrovat jinam-ale buzerovat ženské v čem mají chodit plavat je méně nebezpečné než postavit s proti rozzuřeným chlapů

0 0
možnosti
Foto

Tak četníci si určitě sami nevybírají, kam a proti komu půjdou zasahovat. Někam je pošle velitel a ten má instrukce od ještě vyššího velitele. Aspoň v politicky citlivejch případech. A Calais už stejně je na četníky moc velké sousto, tam už to je jen na speciální jednotky a armádu.

14 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik