Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Máme ještě internet a jeho sociální sítě, takže nezávislé informace kolují. Za éry internetu se lhářům některých médií a politikům velmi těžko vládne. Jediné, čeho dosahují, je neustálé posilování vědomí, že média lžou jako když tiskne, kromě pohádek Boženy Němcové a hudby není třeba proradná média vůbec využívat. Dostali jsme se přesně tam, kde jsme byli za neslavné éry komunistů, kteří drželi monopol na informace. Lituji jen té části občanů, která jim - byť jen trochu - uvěří. Pochybuji, že s takovou tendenční informovaností se dá dojít daleko.

21 1
možnosti
MK

Tak zrovna u hudby bych naprosto nesouhlasil.Zkuste se zamyslet co za hudbu v médiích slyšíte.Mimochodem je hodně zvláštní,že takový Ortel má stop úplně všude (TV,i rozhlas) a takový Krucipüsk,konkrétně Láska je k...a (jinak hodně dobrá věc),která je o lásce k drogám se hraje na rockových rádiích celkem běžně.Že by objektivita??Nebo že by drogy tak nějak nebyly nebezpečné??

5 0
možnosti
Foto

Jasně, že až tak o Primu nejde. Jde o to, že někdo v pozici média s celostátním pokrytím poodtáhl závěs a co se dosud předávalo v některých okrajových tištěných médiích, sociálních sítích a tichou poštou, se rázem dostalo do éteru a ke statisícům. A to je nebezpečné, byť v mezích zákona. Co kdyby to napadlo ještě někoho dalšího podobného? Rázem máme v propagandě trhlinu, která má potenciál se pěkně rozšiřovat. Průšvihem bude asi ten zákon. Že bychom ho upravili? Stačí pustit z řetězu pár neziskovek a máme veřejný zájem. Jak jednoduché....

37 0
možnosti
Foto

Zatím to vypadá spíš na ziskovky v pozadí

7 1
možnosti
PB

..... no vono se nám teho zvrtlo daleko víííc,- třeba taková LÁSKA se stává doménou "fobů, nácků a rasistů",- sem ešče neviděl že by někeho veřejně atakovali a provokovali na cizí demonstraci, někoho cíleně a účelově skandalizovali, ničili majetek event. se v cizím majetku nezákonně zabydleli,- ..... a s tou PRAVDOU je to úúúplně kááách,- uprchlíci (jen) ze Sýrie (?), dochtoři a vědci (?), pracovní síla, oživení trhu, oživení ekonomiky (?), mírumilovnost (?),- ....... a dalších XXXXX prapodivnejch keců, kerý se do roka a do dne ukázaly jako fabulace, výmysly, polopravdy a nehorázné lži ! Kupodivu je neprodukovali "foborvé, náckové a rasisti", ale neprůstřelnými argumenty a fakty;-D vybavená média,- šak realita sa nedá vohnout,- kóóór když je tak dnes tak tvrdá !!!

24 0
možnosti
FB

Je to smutné, ale lidi prostě chtějí být klamáni. Prostě to chtějí...

2 14
možnosti
TB

právě že si myslím, že už to spousta lidem leze krkem, a proto jsou rádi i za jiné informace, než je jediná Bruselem posvěcená EU pravda.....

23 1
možnosti
Foto

Já mám stranu vybranou. Jsem pro jakoukoliv, která podpoří střežení hranic a tvrdé potírání nelegálních přistěhovalců, včetně používání zbraní v udůvodněných případech - např když se horda šmejdů snaží přes plot proniknout tam kde nemá co dělat a napadá pohraniční jednotky, případně ničí technická zařízení a zábrany

45 0
možnosti
Foto

Jo a novináře, kteří jim budou podrážet nohy, navrhuji na ocenění:-)

5 0
možnosti
ZV

Výborný článok, pani autorka. Ďakujem.

15 0
možnosti
TB
Foto

Já tu Vaší grafiku žeru. Ta je opravdu cool. Obsah může být klidně od Aloise Jiráska, ten vůbec nikoho nezajímá. Ale ta grafika. Ta je super!

1 23
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik