Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Chudáci studenti Fakulty informatiky Masarykovy univerzity (Zlatuška)

9 0
možnosti
TN

Ono vůbec už od dob Zlatušky jde MU výrazně z kopce... masivní rozšiřování "sluníčkových" oborů, absolutní degradace vzdělávání, zápočty za účast na různých protidemonstracích (oblíbeno zejména na FF a FSV)... Zlatuškovi asi vadí, že Prima odmítla zaměstnat jeho dcerušku vyhozenou z ČT...

13 0
možnosti
AJ

Wow!!! Velmi dobre napsano. Jsem v uzasu. Tak doufejme, ze taky nebudete oznacena za nepritele. Velmi se mi libi ta pasaz o tom, ze lidi zase ctou mezi radky!

18 0
možnosti
JH

Nás, kteří do této republiky nechtějí islám v žádné formě je asi tak 90 procent a spíše více. Nejsme hejno blbců, kteří si nechají vnutit nátlak médií, hlavně ČT. Nechápu, za koho ti redaktoří z ČT a spol. kopou. To si sami neuvědomují, že proniknutí islámu do ČR nakonec zahubí je samotné? Asi jim ČT z našich koncesionářských poplatků za ta neobjektivní zpravodajství tučně platí. Takže Prima GO!

18 0
možnosti
MH

M66í81l58a 75H75á45j17e74k

1. 6. 2016 23:44

ano, prima zřejmě porušila zákon, je to tak.

0 8
možnosti

Vždyť i ten dalajlama je vedle jako ta jedle. Nechal se slyšet, že základem všech náboženství je LÁSKA. To asi nečetl pořádně korán. Aspoň uznal, že imigrantů je už na jednu Evropu dost.

14 0
možnosti
JB

A Vy jste ten korán četl celý, že si dovolíte tvrdit, že islám je primárně o nenávisti?

Není, jen se nyní tak navenek prezentuje. A to říkám jako praktikující křesťan.

2 2
možnosti

Já myslím, že s idioty se domluvit nedá. Vždyť se nemohli domluvit ani katolíci s evangelíky. Natož normální lidi s těmi, kdo jsou nakaženi takovou šerednou ideologií. Každá akce vyvolává reakci - a akce byla: Přijměme milion uprchlíků. My to zvládneme.

14 0
možnosti
MK

Naprosto přesně a KARMAR^R^.

12 1
možnosti
MH

M86í41l26a 53H76á96j94e27k

1. 6. 2016 20:05

Paní Svobodová vy už zase manipulujete?

0 20
možnosti
TN

Bratře, to vůbec ale není od tebe hatefree;-D

4 0
možnosti
HP

Problém je, že svět není černobílý. A ani uprchlická krize ne. A v rámci nějaké společenské odpovědnosti by ani soukromé médium nemělo ukazovat jenom černou. Ale to je čistě morální problematika, nijak trestat je za to nelze a je to tak správně.

3 7
možnosti
JK

A jste si jist, že Prima teď bude ukazovat jen tu černou? Navíc, když svět se neskládá jen z té bílé a černé.

5 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik