Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Pokud někdo seděl ve vězení, tak se o něm snad dá říci, že byl ve vězení, ne? Podle tehdy platných zákonů to bylo i legální (tim netvrdím, že ty zákony byly dobré), takže s vnímáním legality má problém někdo jiný.

11 0
možnosti
JB

Dá s o něm napsat, že byl ve vězení. To ale není totéž jako o někom napsat, že je kriminálník. To slovo neoznačuje automaticky každého, kdo někdy byl zavřený ve vězení.

1 10
možnosti
MR

T. Robinson byl uvězněn naprosto z politických důvodů. Jestli to nechcete vidět tak to samozřejmě neuvidíte. Ale každopádně jsou buď kriminálníci oba, nebo ani jeden.

20 0
možnosti
JB

Viz. nahoře. Opakovaně narušoval průběh soudního jednání zveřejňováním informací, které ten proces mohly ohrozit. V podstatě jenom kvůli němu vážně hrozilo, že viníky by sice mohli usvědčit, ale stejně by je museli pustit. A to jenom kvůli tomu, aby si nahnal popularitu. S politikou to nemá vůbec nic společného.

1 11
možnosti
JC

J40i22r84i 83C40e38e

9. 4. 2019 11:59

Opakovaně lžete. Průběh jednání nelze narušit mimo soudní budovu.

15 0
možnosti
JB

Lžete jedině vy a nebo se pletete do věcí, kterým nerozumíte. Zveřejňováním informací od soudu to samozřejmě jde. Proto tam taky nemají média přístup.

0 9
možnosti
JC

J15i74r95i 46C22e23e

9. 4. 2019 16:40

Jak se dají "zveřejňovat informace od soudu", když stojíte na ulici?

Asi dost těžko.

Na účelovost obvinění poukázal odvolací soud, který přímo konstatoval nesmyslnou kvalifikaci skutku, navíc šikanózní porušení procesních pravidel a práv obviněného, zejména práva na obhajobu.

Takže zatímco advokáty pákistánským pederastům platí stát, TR ten samý stát upírá právo na obhajobu.

Takovou justiční zvůli může obhajovat leda liberální aktivista.

12 0
možnosti
HZ

̈Byl ve vězení za rvačku. V opilosti.

0 0
možnosti
HZ

Jako prase v žitě? Vždyť tam málem umřel.

0 3
možnosti
DM

Nikdo ho nenutil tolik kouřit.

8 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik