Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

především, nemusím vůbec nic. a za sledování všech těchto prostředků zodpovídají rodiče. takže skutečně nechápu, jaký rozdíl je v tom, vidět násilí a sex v televizi a na divadle. neznám nikoho, koho by mistrovy hry urážely. něco jiného je umělecká licence a něco jiného je vědomě provokovat horkým tématem

0 0
možnosti
PV

To je pravda, nemusíte. A ani to radši nedělejte ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
KT
MS

Pane Vlasatík, já navrhuju - zcela v souladu s vaší logikou a svobodou jednotlivce-povolit neonacistické koncerty, které taky můžete zcela svobodně ignorovat.

7 1
možnosti
PV

Neonacistický koncert porušuje zákon http://zakony.centrum.cz/trestni-zakonik/cast-2-hlava-13-dil-1-paragraf-403 . Tato hra žádný zákon neporušuje - aspoň dokud o tom nerozhodne soud.

0 3
možnosti
MS

;-D Tak to prostě ignorujte a budete v pohodě.

0 0
možnosti
PV

Přesně to s neonacistickými koncerty dělám. A máte pravdu - jsem v pohodě ;-)

1 1
možnosti
MS

No vidíte, takže by vám nedělalo problém je zlegalizovat. Stejně tak vám určitě nebude dělat problém ignorovat protest nácků (pardon chlapců) v modrém tričku. Prostě v pohodě.

0 0
možnosti
PV

O míře společenské nebezpečnosti neonacistických koncerů tu proběhla společenská debata již před mnoha lety a byl přijat zákon, jenž jsem zmínil výše a podle nějž má v takovém případě policie a potažmo státní zastupitelstvo postupovat.

0 0
možnosti
MS

Takže souhlasíte, že argument "nejít někam a ignorovat ty, kteří tam jdou" je nebetyčná kravina, protože se nedá aplikovat v případě prokazatelné ilegality, což velice brzy zjistíme. Jak jste sám uvedl - rozhodne soud. Děkuji, že jste mi dal za pravdu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik