Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážení, útoky a napadání od primitivů, kteří nejsou schopni zpracovat jen trochu komplexnější text než skandování hesel, budu mazat. Aby mě tady nějaký agresivní pologramot popisoval jako fanouška ruské agrese, jen proto, že se zamýšlím nad úskalími dalšího vývoje války, na to opravdu nejsem zvědavá!

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

A je to tady !

Pátá kolona nastupuje do akce. Je třeba vyslovovat nahlas pochybnosti o Ukrajincích a tím nepřímo pomáhat ruSSku a jeho přátelům. Pokud se Ukrajina vojensky oslabí, tak je to i jejich vítězství ;-(;-(;-(.

Vůbec si neuvědomují, že je ZLO, které podporují je možná časem sežere.

To bude, až se mužíci rozhodnou NÁS osvobodit od fašismu.

A kdo potom pomůže NÁM ?

VY jste si nevšimli, že masakrují i ruské ukrajince v řadách ukrajinské armády ?

Proč asi ? (Hitler taky zabíjel ukrajince, kteří jeho armádu vítali jako osvoboditele)

4 1
možnosti

Můžete to zkusit ještě jednou a česky? Pokud fandite ruským okupantům, jste tady špatně. A pokud jste utrpěl nějaký záchvat, vyhledejte neprodleně lékařskou pomoc. Někdy i minuty mohou zachránit život.

1 2
možnosti
Foto

Obávám se, že v opotřebovávací válce nakonec zvítězí Rusové, jako zvítězili i v 2.světové válce nad Němci. Oni budou schopni nahrazovat své ztráty lépe než Ukrajinci, kterým navíc ničí soustavně infrastrukturu země.

0 0
možnosti
Foto

Kdyby nebyla otevřena 2. fronta, a nedostávali materiální podporu z USA a GB, tak by nezvítězili. A ještě navíc s tak diletantským velením. Které je stejné, jako současné.

1 0
možnosti

Tak nevím,já na vládě žádnou chybu nevidím.Jen slyším žvásty Bureše,ře vláda na lidi kašle.Copak vláda je tu od toho aby rozdávala peníze na dluh?Chápejte,staré dluhy zaplatí zas jen lidé.A né že ne!

9 4
možnosti

Sundejte ty růžové brýle - možná uvidíte v plné nahotě neschopnou nebo spíše všeho schopnou vládu, která svoje občany nechává bez pomoci, koukněte se za hranice - máte pocit, že přechodným snížením DPH (např.) se rozdávají peníze, nebo se pomáhá lidem překonávat inflaci?

2 7
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik