Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Je mi na zvracení z lidí, kteří nás ozančují za fašouny a pod. jen proto, že upozorňujeme na nebezpečí islámské totalitní ideologie. Ale kdo jsou tito lidé? Pokrytci, strkající bojácně hlavu do písku nebo pomatenci, kterým (zatím) nic nedochází. Je mi jich líto.

2 1
možnosti
VS

tohle jsou jen totalitáři, prostě ultralevice,

0 0
možnosti
JC

J93i69r56i 32C39e48e

10. 10. 2017 12:20

Hitler kdysi prohlásil: "O tom kdo je Žid rozhodujeme my".

Liberální levice si z něj vzala příklad a o tom, kdo je fašista, rasista, nácek, atd., rozhoduje na základě nejasných kritérií sama.

8 0
možnosti
PP

P24a11v83e88l 17P83o58n32e92c

10. 10. 2017 8:55

"Tož demokracii bychom už měli, teď ještě nějaké ty demokraty." -- Tomáš Garrigue Masaryk

2 0
možnosti
Foto

Majitel kavárny nemá jinou možnost než poskytnout služby. Jinak by to byla diskriminace na základě politického názoru a paní Šabatová by to určitě tak nenechala a hnala ho k soudu.

5 0
možnosti
VV

Nedocetl jsem, zdesil jsem se, co je v teto zemi dnes mozne.

6 0
možnosti
Foto

J69a77k30u60b 70R22o46t36h

9. 10. 2017 18:24

Paní Svobodová, já vám jako zdejší obhájkyni všeho hnědého poradím, jak s touto vámi popisovanou situací zatočit. Dejte si s rudými (stejná špína, jako hnědí) někde sraz a vyřešte to třeba s použitím terminálních prostředků. Nám, kteří považujeme extremistické nacionalisty a extremistické internacionalisty za stejnou verbež, se uleví. :-/

4 31
možnosti
MF

Špinavému vše špinavé, hnědému vše hnědé a hloupému....

22 2
možnosti
TD

No já nevím... K formě bych možná nějaké výhrady taky našel, například nesnáším, když kdokoli nálepkuje ostatní jako rasisty a neonacisty a pro efekt používá dokonce i dobové fotografie.

Přesto, je to jen příspěvek na facebooku a žádné výzvy k násilí nebo nějakému "útoku" tam nevidím. Vyzývat ostatní, aby majiteli kavárny napsali svůj názor je na můj vkus sice otravně aktivistické, ale z pohledu svobody slova naprosto v pořádku. Majitel je může s klidem všechny ignorovat a nebo třeba opravdu změní názor a tu akci odvolá - a co má být? Také nikdo nikomu nebrání tuhle výzvu zkritizovat a zastánci opačného názoru zase můžou majiteli vyjádřit podporu. Nikdo nikomu nebrání oslovovat majitele kaváren, kde pořádají své srazy Zelení, že by jim neměli poskytovat prostor, protože X, Y, Z...

Diskuse pod tímto blogem svědčí o pramalém respektu ke svobodě slova. Polovina komentářů je tu smazaných. Jistě, je to na vkusu každého soudruha - autora, ale zrovna od někoho, kdo se svobodou slova zaklíná v každé druhé větě, bych čekal poněkud větší důvěru v mojí schopnost posoudit, že ten a ten příspěvek je mimořádně blbý.

1 13
možnosti
ES

Asi nechápete zásadní věc: Demokracie neznamená neschopnost postavit se netoleranci a demagogii. Stejně jako má majitel kavárny právo si určit, koho tam chce nebo nechce, tak tady mám já právo netolerovat útoky, urážky a demagogii. Můj prostor-moje pravidla. Na druhou stranu: Předepisovat ostatním, co mají dělat na svém blogu, je přesně to, co kritizuji a co nedělám - zato je to zcela vlastní právě těm, jejichž příspěvky byly smazány. Kdo nedokážet odlišit vlastní a cizí, nemá tady co dělat.

17 1
možnosti
Foto

Paní Svobodová, vidíte vidíte:))))))))))) zatímco zelení upozorňují na srocení lidí myšlenek nedaleko těm, co se s nimi vyrovnal noroimberský proces, vy člověka rovnou odrovnáte, smažete;-Djen proto, že já narozdíl od vás nemám pocit, že to upozornění je špatné, A to tak nějak hlavně z pozice úcty k lidem, co ty koncentráky zažili. No a pokud vám vadí, že zmíním vaše nejvěrnější slovo nenávist... projevila jste právě když ne lásku, tak jistě objektivní demokratický přístup. hezký den;-D;-D;-D

4 27
možnosti
ES

Vidíte, kdybyste dokázala zachovat aspoň takhle málo zdvořilý styl konverzace, nikdo by vás nemazal. Ten předc hozí hysterák byl na úrovni ječení domovnice. Smiřte se s tím, že vaše invektivy tady na svém blogu nechávat nebudu. Pište si je na svůj. Oh, wait... on by je tam nikdo nečetl, co?

21 1
možnosti
ES

Také mažu Radku Kielgergerovou. Demagogie, nenávist. Pokud vás moje články tak urážejí, tak je Radko prostě nečtěte. Nebo si napište lepší. Chápu, že jste asi potrefená husa, ale naštěstí takoví jako vy už u nás nemají právo nakazovat ostatním, co si smějí psát, myslet a říkat. A udělám všechno pro to, abychom tuhle svobodu měli i dál.

25 0
možnosti
VK

Svobodné vyjádření názoru ala Svobodová. proč nenecháte na ostatních, aby to posoudili? Bojíte se demokratko?;-D;-D;-D

2 16
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS