Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

8-oto co se strhlo kolem burkin je něco jak udělat kuličku z prdu-pořád si říkám kdy už se probudím a zjistím že to byl jen blbej sen;-D

to s tou suverenitou, právním státem a lidma co rozpoznají totalitu byl asi vtip nebo tomu fakt věříte? Síla autosugesce je ohromná;-)

1 14
možnosti

Copak konkrétního k těm burkinám máte, pochubte se laskavě

3 0
možnosti

Karma. Současná multikulti agitka radoby novinaru (spise eurosvazacku) jakoby z oka vypadla te z minuleho rezimu...

15 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Zvládáte i něco jiného než nadávky do nácků? Evidentně ne.

Dokonce i rakouští politici si nyní uvědomuji problémy s imigranty a další z Itálie nechtějí. To jen vy se svou ideologickou zaslepeností zůstáváte svými vítacími názory jak ten jakešův kůl v plotě.

11 1
možnosti

Dnes jsem si početla v několika diskusích, které tak, či onak pojednávaly o burkinách. Šlo o zvláštní srovnání. Na jedné straně vyzdvihovali právo soukromého majitele Aquaparku v Čestlicích povolit koupání v čemkoliv, protože provozovnu vlastní. Na druhé straně strhali starostu, který však podle mně má stejné právo zakázat na Městském koupališti také koupání v čemkoliv, protože jako starosta má na to na městském majetku každopádně také právo. Na jedné straně hořekování chlapů, že se teda rozhodně už nikdy nebudou moct vykoupat v retro plavečkách jako Hrušínský, kteří ovšem nepochopili, že Hrušínského prouhatý oděv byl z bavlny, kdyby totéž prouhaté měli z plavkoviny, žádný problém by neměli. Na druhé straně stesky mladých žen, že jak se teda budou slunit, když se snadno spálí, a takové burkinki - to je přece to pravé ořechové. Dala by se udělat soutěž, kdo vymyslí tu největší pitomost, proč je skvělé chodit v burkinách - vedli muži, kde se ovšem předháněli se ženami, které kdyby přišlo na věc, určitě by na sebe dobrovolně tento oděv nevzaly.

10 1
možnosti

J54i44ř21í 65M50í79k77a

21. 7. 2017 15:01

Taky mi to v těch médiích přijde přehnané. Jo, totalitní žurnalisty to připomíná, i když já taky píšu agitovanější články, ale na objektivního novináře si nehraju.

U těch škol si dokážu představit, že by se změnil školní řád, a povili teda i čepice a kulichy. Udělat případný ústupek pro lepší soužití. Jenže ono to fakt vypadá jako dát prst a přijít rovnou o celou hlavu.

To s tím koupalištěm, kde "muslimka" musela čelit skrze zuby ceděným komentářům jistě není příjemné, ale fašismus vypadá trochu jinak. Stejně tak nejsme zvyklí chodit po pláži v botech a pravidla to zakazují, stejně jako jsou místa, kde je nutné si sundat z hygienických důvodů plavky.

Kdyby ta novinářka zkusila se v nějakých neturistických místech v Saudské arábii projít po pláži nebo jinde v dvoudílných plavkách, a zkoumat xenofobní pohledy, měla by můj respekt. Takhle dělá z komára velbouda, jakoby je tu snad někdo fyzicky napadal nebo vyháněl. Titulek to tak trochu naznačoval. Přitom se tihle Češi nechovali o nic hůř než typický SJW, když vidí např. bělocha, nebo někoho, kdo s ním nesouhlasí. Ne kecám. SJW jsou v tomhle často mnohem agresivnější a necedí něco vzadu skrze zuby, ale pronásledují, napadají a aktivně vyhání. Případně vyhrožují zabitím nebo "fašistu" alespoň napadnou úderem do hlavy hipsterským zámkem na kolo. Objektivní média tuhle mnohem aktuálněji problematickou stránku z nějakého důvodu nevidí.

I když už i do masmédií pronikají už zmínky, že je tu jakási extrémní levice. Pokaždý když SJW řeší nesmysly, zvyšuje se paradoxně riziko posílení extrémní pravice, která najednou paradoxně působí sympatičtějš. :)

17 1
možnosti

Tak mě napadlo. Byla Sedláčkova mikina na předávání řádů a Zemanovy boty na návštěvě královny nepřípustné protože bagr? Pokud ano, pak mají lidé právo rýt do burkin protože ten samý bagr.

3 8
možnosti

T82o68m74á93š 77P86í39c91l

21. 7. 2017 14:45

Mám dojem, že mikina se dosti nelíbila právě té skupině, které se burkini docela líbí.

20 2
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik