Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Německá policie nezvládla jednu akci,na kterou se sjela pomatená luza z celé Evropy.Protesty na G20,už patří k určiému koloritu na těto akci,at už je kdokoliv.Německo selhalo...?Německo,které je v kdejakém žebříčku kvality života mezi prvními,tak až bude takhle "selhávat" náš stát,tak už se na to těším...

12 8
možnosti
VK

Také mám pocit, že všichni zapomněli na summit MMF v Praze. Někteří lidé ale mají za své poslání nadávat na všechno kolem sebe. Věřím tomu, že kdyby to tam policie seřezala na jednu hromadu, tak zrovna autorka bude psát o policejním státu chránícím vládnoucí elity.

6 3
možnosti
PT

P34e52t58r 89T39o93m26e92k

8. 7. 2017 15:58

Německo - prokletí Evropy.

11 2
možnosti
PT

P36e57t71r 33T19o43m91e97k

8. 7. 2017 16:15

Bárto a Kopřivo, víte kdo zavinil 1. a 2. světovou válku? Víte, kdo je aktivní a hodně rozhodující v současné krizi, kdy je Evropa dobývána následovníky násilníka, vraha a pedofila Mohameda a africkými, naprosto nezačlenitelnými hordami nájezdníků? Německo.

9 1
možnosti
MN

Co to je proboha za lidi, co tam "protestují" a ničí všechno kolem? Co vlastně chtějí?

Aby byl všem "kapitalistickým vykořisťovatelům" opět zabaven jejich majetek a spravedlivě rozdán všem těmto protestujícím, kteří ve svých životech nedokázali nic jiného, než ničit majetek jiných? Aby se mohli povalovat bez práce a měli dost peněz na drogy a chlast?

Co to proboha dělá ta západní Evropa? Opravdu chtějí, aby v poloprázdných ulicích kdysi nádherných měst rabovali a terorizovali zbytky původního obyvatelstva černé gangy afrických kriminálníků na střídačku s gangy vypatlaných znuděných liberálních trockistických anarchistů a města hlídaly islámské hlídky šaría? Pokud ano, pak to sedí, "vítejte v pekle".

10 1
možnosti
MT

Vypada to ze vice statu Zapadni evropy selhava.

8 2
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik