Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Levicový stát, přeci nebude "masakrovat" levicové gaunery.

3 0
možnosti
Foto

Excesům se dalo předejít jednoduše předběžnou vazbou za účelem vysvětlení příslušníků tzv. tvrdého jádra. Jsou notoricky známí všem policejním složkám, objevují se na podobných akcích pravidelně. Museli akce předběžně organizovat, nebylo by to nic složitého. Ale to není politicky únosné, nebo snad i potřebné, tak se obětuje majetek normálních občanů, aby se těm levičáckým hajzlíkům náhodou "nedemokraticky" zkřivil vlas na hlavě.

2 0
možnosti
Foto

I69v80a44n 26M20a14r21e94k

8. 7. 2017 20:17

Jak to říkala jedna paní ve vzpomínané zemi ? . . . . . . . "To zvládneme" R^

8 0
možnosti

J27a50n 91R80á22ž

8. 7. 2017 20:46

No jestli zvládnou migranty, jako ty gangstery v Hamburku, máme se na co těšit.

9 0
možnosti

Jen tak mimochodem,tahle luza co exhibovala v Německu,ta je také součást "moudrého lidu",který bude místo "neschopných elit" rozhodovat a řídit stát v lidových referendech?Jak jinak než lépe a moudře...;-)To jen poznámka pro místní podporovatele referenda a bojovníkum proti elitám...

2 7
možnosti

Jen je nechte rozhodovat v referendu! Nastesti je jich mensina, to se jen sjedou na jedno misto i z okolnich statu a vypada jich moc. Pri referendu reprezentuji neco jako 0,05%.

A ze delaji takovy curbes, to je vina statu, strany, vlady, policie a justice. Kdyby pouzili to co maji k dispozici, tak se zadny riot nekona (a tim absolutne nemyslim do nich střílet).

8 0
možnosti

Ano, je to zajímavé, jak Německo reagovalo na vandalismus. Hlavně si nezkazit image přátelské demokratické země. Merkelová na tiskovce vypadala klidně - jako by se nic nedělo, jen menší kravál. Ale jinak práce v dnešní společnosti je často "scheise" a mělo by se to nějak řešit. Jinak nám mladí makat nebudou.

6 0
možnosti
Foto

Když používáte německá slova, a to platí i pro autorku, tak je, proboha, alespoň pište správně.

1 0
možnosti

Nekřičte hned o selhávání německého státu. Německo sestává ze svrchovaných spolkových zemí, spojených ve federaci a není tak centralizované jako např. Česko. Dlouho tolerovaná levicová scéna existuje jen v Hamburgu a v Berlíně. Policie městského státu Hamburg měla za prozřetelnosti povolat posilu ze sousedních zemí a včas jednat, ale očividně situaci zpočátku podcenila. Nedá se tak říct, že za nepokoje a nezvládnutí situace může např. Bavorsko, kde téměř žádná levicová scéna neexistuje, tam by se tohle taky nestalo. Takže selhal městský stát Hamburg a Hamburg nereprezentuje Německo. Merkel si však výslovně tohle město přála kvůli určitým výhodám, je zde logistická zvládnutelnost, nová filharmonie, světu otevřené a její rodné město. Trump Merkelovou chválil za bezva organizaci a i CNN se randalováním zabývali jen na okraji.

3 11
možnosti

Stát si přivlastňuje mnoho pravomocí, které mu nepatří a občané ani nechtějí, aby mu patřily. Pokud dojde na zásadní problém, jehož řešení občané státu svěřili, tak selže, jelikož je příliš zaměstnán sebou samým. Armáda, policie, justice a finance, nic víc by stát řešit neměl a nijaká jiná ministerstva by neměla existovat. V těchto čtyřech oblastech musí platit jednoznačné zákony neovlivněné ideologií a platné navždy a nezrušitelné, ani nepozměnitelné. To by byla skutečná demokracie. Jenže pak přijdou komouši a změní vše v neprospěch obyvatel. Tak to zatím bylo a tak to i je.

11 1
možnosti

Nedovedu si představit moderní stát, který by neřešil infrastrukturu, zdravotnictví a školství. Už ve vrcholném středověku panovníci stavěli cesty a zakládali univerzity...

5 0
možnosti

Německý stát prakticky vypověděl Smlouvu mezi občany a státem. Občan se vzdává některých práv(např. práva vykonávat spravedlnost na vlastní pěst) výměnou za to, že tata práva převezme stát, který mu na oplátku zajistí bezpečnost.

Neexistují výjimky z tohoto pravidla. Jeho porušení zbavuje povinnosti věrnosti ke státu.

5 2
možnosti

Také jste v roce 2000 při zasedání MMF v Praze vypověděl smlouvu státu?

7 0
možnosti

Má cenu takovéhle summity vůbec ohlašovat? Pochybuji, že existují fanoušci toužící po autogramu svého oblíbeného magnáta a konec konců je nejspíše nemožné účastníky i spatřit. Zejména dalekohledem ne.

0 1
možnosti

Tak hlavně o čem to bylo? účastníci řešili cla na ocel, což je zajímavé pro ekonomy, ale ne pro normální lidi - možná pro zaměstnance oceláren. Pak se jela obvyklá témata- jako Ukrajina, oteplování a migrace - samozřejmě se nic nevyřešilo a nevyřeší tím, že se pár páprdů sejde a dva dny si povídají a pijou kafe. Říct, že terorismus je globální problém, mohli politici doma, na to nemuseli jezdit do Hamburku. Ostatně to říkají už asi tak 10 let.

8 0
možnosti
Foto

Ten nadpis je nesmyslný. Neznáte současné Německo.

Nemůžete z naší pozice nic vědět o rozsahu opatření, které určitě německá vláda a jí podřízené složky podnikly. To, že jsou zranění především z řad policistů naznačuje korozumný přístup policie. Je jasné, že bulvár rád všechno zveličí.

Vůbec tím nechci říci, že ty paka, která se toho drancování zúčastní, by neměla být po zásluze potrestána. Na druhé straně je tam řada demonstrantů, kteří demonstrují v poklidu a na to mají právo.

Pevně věřím, jak znám německé úřady, že si s tím určitě poradí, rozhodně jako společnost (co tvrdí autorka) neselžou.

4 12
možnosti

P40a55v86e49l 66V74é69b81r

8. 7. 2017 16:47

Samozřejmě, že si s tím německé úřady poradí: V září bude klid, uvidíte.

7 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik