Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, sice neznám jména oněch 20 blogerů, ale faktem zůstává, že zde na blogu idnes existuje několik, kteří produkují denně 1-2 články o tomtéž. Nijak nezpochybňuji právo na to, aby se vyjadřovali. Nicméně - jak se kdysi vyjádřil Jan Hřebejk - jsou u nás zhruba 3 demonstrace na jednoho uprchlíka.

Mám nevývratný pocit, že popisem jistých faktů zažívají cosi jako slast z děsu těch ostatních.

Hodnota těchto blogů je nízká.

8 5
možnosti
EH

Jenom jestli to nebude tím, že pravda děsí. A navíc druhá strana nás zase děsí extrémisty a populisty. Není to totéž?

3 3
možnosti
Foto

až si Vy, a Vám podobní, co si musíte při zjevení názoru jako pseudožurnalisté v sebepodpoře názoru pomáhat třemi vykřičníky,případně vytučněným písmem, pořádně ozřejmíte Orwella a přestanete jej zneužívat přesně k Vaší vizi světa, před kterou on varuje... světu se uleví.

8 10
možnosti
ES

Máte v sobě nenávist a zlobu, ale nemáte žádné argumenty. Tak vám vadí i tučné písmo. S tím se musí strašně žít. Běžte místo nenávisti k lidem s odlišným názorem, než je ten váš, radši na zmrzlinu, prospějete tím sobě i okolí.

11 5
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik