Diskuse

Džungle: pařížská čtvrť, kde se ženy bojí vycházet na ulici

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proc tam s tim nikdo nic nedela?

0 0
možnosti
Foto

Díky za reportáž.

3 0
možnosti

R^R^R^ Většina těch, co zde píší o agresivních přivandrovalcích, kteří ještě navíc protestují proti státu, který je přijal, se vyjadřují především proto, že stejný obrázek v ČR nechtějí. Zvláště skutečnost, že více jak 90% jsou muslimové, ohrožuje v každé zemi, která je přijme, budoucnost; neboť je příliš mnoho příkladů, že integrace není možná.

17 0
možnosti

J40a19n 93R17á27ž

19. 5. 2017 16:19

Osobně vítám stupňující se agresivitu migrantů v každé zemi, která je na svém území trpí a zvláště pak v zemích s "vítací" politikou, jako je Švédsku, Francie a Německo.. Alespoň budeme mít oprávněný argument pro politiku "Ani jednoho" a počet vyznavačů této politiky bude stoupat i v uvedených zemích!

Přísloví "co si kdo uvaří, ať si sám sní", nabývá na aktuálnosti!

18 2
možnosti

S lehkým mrazením u žaludku jsem si na Nvinkách přečetla zprávu o Arabech - saudskoarabského původu - kteří prý systematicky islamizují Kosovo. Nebudu se rozepisovat, je to dnešní zpráva, přístupná l přečtení. Co mně zaujalo, je obvinění, že se tato přeměna děje za přihlížení mise KFOR, a před zraky příslušníků německé armády. A sama německá vláda to potvrdila, že se to děje. No, co dodat.

13 0
možnosti

Dal jsem vám karmu, víc nemohu zabanovali by mě na půl roku.

"už z ulic Paříže nikdo bez krveprolití nedostane." Asi to bude muset být s krveprolitím. Furt lepší, než to vzdát.

29 0
možnosti
Foto

Tady je jakýkoliv komentář zbytečný. Karma, jako i v předešlých článcích!

24 1
možnosti

Docela urputná, vzhledem k tomu, koho si Francie zvolila za prezidenta.

0 0
možnosti

Volby vyhrál Macron, takže bude hůř!Rv

20 0
možnosti
Foto

Děkuji za článek a karma! R^

Nemám nejmenších pochyb o tom, že současná situace se stává čím dál nesnesitelnější a v podstatě bezvýchodnou. Sám jsem byl v Paříži několikrát, ale to bylo v dobách, kdy ještě Paříž byla skutečně nádherným a svobodným městem umění a romantiky! Dnes bych asi nad tím, co se tady stalo doslova brečel! ;-(

Btw - Nejhorší na tom je, že se najde spousta nadřazených slunečních bláznů, kteří Vám budou nadávat a tvrdit, že lžete, že nic takového není a že jste jen "xenofobním náckem".

O to je to všechno ještě odpornější a šílenější! Rv

42 0
možnosti

ano i já mám stejný názor neb jsem tam byl.

8 0
možnosti