Diskuse

Pokladní s hákenkrajcem. A jiní extremisté. Máme stejný metr?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kde jsou ty časy, kdy AfD byla klasickou euroskeptickou stranou, jež pouze kritizovala koncept udržitelnosti eura. Tehdy mi ještě její program cosi říkal. Pak se ale od ní její liberální křídlo (inteligentní ekonomové a profesoři) odštěpilo s tím, že oni nebudou v Německu za xenofoby, a strana se kromě tradiční nacionalistické protiislámské rétoriky začala vyhraňovat jako popěrači změn klimatu, bratříčkovat se s Kremlem. Pokud by vyhráli ve volbách, nejraději by nadiktovaly kvóty v umění pro počet německých her a německých kusů v divadle oproti hrám zahraničním. Jsou proti potratům a jejich člen Hocke označil památník holokaustu za ostudu Německa.

0 0
možnosti

J58i40ř79í 57M45í91k24a

4. 5. 2017 15:39

Přijde mi, že se (neo)nacismus snadno kritizuje, protože dnes je každému jasné, jaká to byla zrůdnost. Ale nové zrůdnosti/extrémismy přichází v jiných podobách a někteří lidé tomu znovu provolávají masové "Sláva!", ačkoliv se v principu chovají stejně jako propagátoři nacismu/komunismu v minulosti.

Po bitvě je každý generál. Kritizovat nacismus bylo vhodné v 30tých letech, ne v době, kdy je jeho zrůdnost zjevná každému. Vystupovat proti komunismu bylo hrdinstvím během totality, ne dnes. Jakoby uniká jak je kádrována kritika EU a že vlastně EU značně připomíná Sovětský svaz (Soviet Union), Opět jakoby ta nová forma možné totality byla zcela ignorována a problémy byly očekávány od srpu a kladiva (a EU nemá v logu srp a kladivo, takže dle té logiky máme být klidní, ačkoliv podobnost k centralisticky socialistickému diktátu se přímo nabízí)

Stručně řečeno.. formy se mění a nové útlaky se rodí z boje proti starým útlakům (které už ale nejsou aktuální, a tak jsou nepřítelem všichni s jiným názorem). Nová forma není rozpoznána. Nemají hnědé košile ale např. růžové. Místo hákového kříže smajlíka.

0 0
možnosti

J84a25n 52R92á15ž

30. 4. 2017 19:10

Zajímalo zda by se vše řešilo tak rychle a razantně, kdyby ta pokladní měla na ruce vytetovanou hvězdu a srp s kladivem, popřípadě na sobě měla tričko s Che Guevarou.

Že symboly zrůdných systémů nemají ve veřejném prostoru místo, souhlas. Ale proč se posuzují selektivně? Komunisté klidně chodí v průvodech , kde mávají vlajkami se symboly nejzrůdnějšího systému všech dob, a to nikomu nevadí. Co kdyby někdo se postavil před "Václava" a měl v ruce ceduli s hvězdou a srpem s kladivem a jiný vedle s hakenkrajcem. Jsem přesvědčen, že by policisté zatkli a soudci promptně potrestali jen jednoho.

1 0
možnosti

R^R^R^ Je tu precedens, Evropský soud vyhlásil právo šária za nepřípustné v evropském prostoru. Šaria je nedílnou součástí islámské nauky a pak z toho plyne.... a z toho mají elity strach, ale někdo s tím začít musí! Proto je nutné důkladně v čele přepřahat; unavené herky už na víc nemají.

0 0
možnosti

M79i17l85a89n 25R42a74d92e26k

28. 4. 2017 21:55

mate pravdu - dvoji metr. Narodni socialismus je jediny zavrzenihodny, protoze projeli valku, jinak by se k nim take lisali, trika s Leniem, Stalinem, Maocetungem, Che Guevarou a jinejma vrahama nejsou trestne, s Hitlerem uz pomalu.

Srp a kladivo stale koser, komuniste jsou i v senatu, atd.

2 0
možnosti
Foto

H49a75n96a 36V85l52k38o60v63á

28. 4. 2017 21:44

R^trošku mne udivuje, že jste v Zaujálech...bez ironie.

3 0
možnosti

Až na to,že autorka vlastně neví, co je islám a šaria.

1 7
možnosti

Vy jste komik. My se známe? Vím o islámu mnohem víc než vy jen tušíte, experte.

4 0
možnosti

Fotky vrahů a terororistů jsou prezentovány rozostřeně.... Tady to všem jaksi malinko splývá. Někdo je zadržen, nebo podezřelý...To však neznamená, že je nutně vrah nebo terorista. Je to sprostý podezřelý a záleží na médiu, zda si vezme na triko případný soud za prezentaci obličeje později osvobozeného člověka. Někdy je to jasné, když vytáhnou zloděje přímo z auta... Ale ještě jsem neviděl rozostřené záběry již usvědčených vrahů nebo teroristů. Tam již není důvod. Ačkoliv mě jeden nakonec napadá, a to ochrana práv dítěte. Kdy by zveřejnění fotky pachatele mohlo vést k odhalení totožnosti dítěte.

1 1
možnosti

RvChytáte se podružnosti; gró článku je jinde.

1 0
možnosti