Diskuse

Evropský „boj s terorismem“ – dopis politikům

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Souzním, paní autorko..

Evropa páchá sebevraždu, ne pro současníky, ale především pro další generace. Předcházející generace ji předaly té současné k užívání a zas k o cosi vylepšení pro další generace... Jestli se to nezmění, budou nám potomci chodit plivat na hroby..

Budoucnost světových náboženství: Počet muslimů v Evropě se zdvojnásobí - http://www.stoplusjednicka.cz/budoucnost-svetovych-nabozenstvi-pocet-muslimu-v-evrope-se-zdvojnasobi

4 0
možnosti
MK

M42i18l12a98n 44K40r40á86l

26. 3. 2017 14:28

K útoku v Anglii: Protože útok byl u parlamentu, byl takový rozruch, jako když spadly v N.Y. Dvojčata. Snad se jim trochu pootevřely oči nad tím, co si tam natahali.

A pikantní je, že v Anglii za nošení nože skončíte na půl roku v kriminále. Tak to až tady "demokrati" zavedou, tak z kriminálu asi nevyjdu, protože bez nože nevyjdu na ulici. Budu volit radikálně, jistota je SPD.

1 0
možnosti
AM

Už dlouho jsem se tak nenasmál.

Vy asi skutečně nechápete, že se Londýnané nebojí.

0 2
možnosti
ID

Soucasne napeti vypada spatne z kazdeho uhlu. Krvavemu konfliktu se nevyhneme. Kdy a jak k tomu dojde je otazka, zrovna jako kdo zautoci prvni. Jeste se vsak v dejinach nestalo, aby takova nestastna situace jenom klidne vysumela.

3 0
možnosti
VT

Dobre jste to pojmenovalaR^

6 0
možnosti
JL

J91a95n 15L70u38n52g88a

24. 3. 2017 21:32

Je to sice pěkně napsané, ale je to prachobyčejná demagogie. Jednak byste jako autorka nedokázala říci, co byste dělala na místě, kdybyste mohla něco udělat. Pokud byste se narodila s trochu tmavší pletí, tak byste se stejnou razancí bojovala proti bělochům. A za třetí, co ti bílí, kteří vraždí bílé lidi. Podle statistiky za posledních 10 let, bylo v ČR v průměru ročně zavražděno 184 osob, tedy každý druhý den jeden. A o těchto případech se vůbec nemluví ani nepíše, protože je to normální, že někomu z bílých hrkne v hlavně a svoje problémy řeší na někom jiném. Holt naše problémy musíme přenášet na někoho jiného.

1 20
možnosti
LC

Barva pleti, to je asi tak to poslední, pokud vůbec, s čím má naše "bílá" společnost problém. (Je to taky oblíbený argument jedné naší menšiny.) Konečně, to by u nás už dávno všechna solárka zkrachovala a statisíce Čechů by se každoročně nejezdilo opékat na jih. Problém je jinde a vy to víte. A s těmi vraždami jste taky poněkud mimo. Jo vraždí se, ale tak nějak s "klasickými" motivy, ne kvůli náboženství. Projížďky automobilem mezi chodci, oblíbenou to zábavu posledních dní v západní Evropě, si u nás vyzkoušela (pokud se nemýlím) před několika desítkami let nějaká Hepnarová. Jo a ta byla fakt magor, nechtěla se dostat do nebe mezi 72 paniců.

13 0
možnosti
PK

P30a19v86e52l 62K35i13l15i78k

24. 3. 2017 18:41

R^ Karma.

Všechna ta hesla typu "Wir schaffen das" by se dala shrnout do jednoho univerzálního: "V SEBEVRAŽDĚ NÁM NIKDO NEZABRÁNÍ".

Ale v jednom s Vámi nemohu souhlasit. Nejedná se o nějakou zlovůli evropských politiků, ale o přání evropských voličů. Politici jsou svými voliči neustále už dlouhou řadu let ujišťováni v tom, že to co dělají, to dělají správně a mají v tom pokračovat. Když voliči nenajdou odvahu zvolit si takové politiky kteří by hájili jejich zájmy, tak se nic nezmění.

7 0
možnosti
JK

A co tvrdá propaganda, lživá a zkreslující média a vymývání hlav, na které nejsou občané západní Evropy zvyklí a nejsou tak vůči ní imunní. Dlouho naivně důvěřovali establišmentu, že činí dobře. Začínají se ale probouzet...

1 0
možnosti
JR

J87a80n 98R72á94ž

24. 3. 2017 18:29

Prý se nemáme bát. To říkají lidé, kteří mají ochranku, respektive v případě nebezpečí dostanou pancéřovanou limusinu, jako ji včera dostala paní Mayová. Ale co ti ostatní?

15 0
možnosti

Proč neměl britský strážník žádnou zbraň?

4 0
možnosti
MR

M52i44l35a47n 20R33a45d10e58k

24. 3. 2017 17:20

britští bobbies je nemají, to už mám dojem přes sto let, a fungovalo to, až do doby kdy si přivezli to kulturní obohacení, na ty strážník bez bouchačky neplatí, a Birové to ještě nezaznamenali, nebo ano, a bojí se něco dělat aby nebyli za xenofoby

17 0
možnosti