Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nějak nevím, proč by měla zrovna Francie, která společně s Německem nejvíc na EU vydělává, z tohoto spolku vystupovat?

0 0
možnosti

..... vona je Maruna čitelná už řadu let,- nyčko devoto ešivá uzrála společnost!R^

1 0
možnosti

Tak cenzor mi sem nedovoluje vkládat linky z jiných serverů a já nemám čas ani chuť to vysvětlovat. Zkuste si vygooglit, co na toto téma řekl před nedávnem šéf francouzských zpravodajců. Jmenuje Patrich Calvar...

0 1
možnosti

Paní autorce to bude pálit jako Marušce. On opravdu není problém Francie v Schengenu. Problém je v jejich bývalých koloniích.;-)

3 6
možnosti

Skvělé...a co naši kandidáti?

3 0
možnosti

Francouzská patriotka? Nebo spíš hopsanda placená Kremlem?

7 10
možnosti

Co takhle nabídnout Marine Le Pen azyl?

0 0
možnosti
Foto

J74a41k66u76b 71R14o74t59h

3. 3. 2017 11:16

Rusko jí platí, Rusko jistě nabídne.:-/

5 7
možnosti

Díky za skvělý a přehledný blogR^. Očividně jsme vstoupili v Evropě do fáze politických procesů, jaké známe u nás v padesátých letech. A polarita ve společnosti nadále kulminuje. Čím dál víc jsem přesvědčen, že klíč k obratu mají v rukou bezpečnostní složky jednotlivých států. Až se tyto postaví proti svým "chlebodárcům" ve vládách a parlamentech, snad se něco změní. Třeba to přijde ve Švédsku, nebo ve Francii. Pak totiž bude hrozit totální anarchie a skutečná občanská válka, atkže politici by měli urychleně přijímat tvrdé zákony na ochranu svých obyvatel.

Jestli odstraní M.Le Pen, už budou fakt jen těžko držet na uzdě její voliče. A že těch policistů a vojáků mezi nimi nebude málo..

15 4
možnosti

Občanská válka? Kdo by bojoval s kým a za co?

3 2
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik