Diskuse

Valentýnské téma: Ženská obřízka v Evropě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P81e37t61r 69H43á97j82e89k

17. 2. 2017 13:02

Nechápu, proč naše Sněmovna odmítla návrh Tomio Okamury, aby tzv právo šaria bylo postaveno mimo zákon. Asi si na to vzpomenu na podzim u voleb.

2 0
možnosti

.... tak když už je tady řeč vo Švédsku !,- si říkám, že bych ty holčičky z feministický vlády (jak sebe hrdě značí) vobřezal v Evropě jako první !!!,- když sou to takový bojovnice za práva žen a v Teheránu sa promenádujou s tema lantuchama na palici, tak by nebylo vod věci jim taky trochaj upravit přirození, žejo ?!,- ..... samozřejmě předpokládám že sa jim to zalíbí natolik, že si to celá Skandinávie dobrovolně vnutí do Ústavy !,- a to nikoliv jako právo, ale rovnou jako povinnost,- příjemnou zábavu!

1 1
možnosti

Článek jasně svědčí o tom, že státní politika nehodlá utrácet za ženský problém a nebude vyšetřovat, kdo je vinen. Přitom by stačilo v případě zjištění ženské obřízky zbavit viníky občanských práv, tak jako to učinili rodiče bezmocnému dítěti. Propadnutí majetku a deportace ze země. A do roka je po obřízkách mezi imigranty.

5 0
možnosti

Stačilo, ale to by muselo platit ve všech civilizovaných zemích, jinak se jen přesunou z jedné do druhé. A další věcí je, co s těmi jejich zmrzačenými dcerkami, poslat je pryč s rodiči nebo je ponechat v péči státu? Lidské tragédie to jsou tak jako tak a nikdo se k pořádnému řešení nemá.

2 0
možnosti

Rodiče by měli sedět za týrání svěřené osoby

4 0
možnosti

Prasárna největšího kalibru. Je nutné ženy chránit a jednoznačně nedopustit, aby se takové věci děly. A zejména NE v Evropě!

6 0
možnosti
Foto

samozřejmě ženskou obřízku neschvaluji, jen se divím, že u té židovské, u chlapců, to nikomu nevadí.

1 0
možnosti

Fakt Židé svoje syny mrzačí? Že jim uříznou celý žalud? To asi ne,viďte.

2 0
možnosti
Foto

Více takových článků R^

Je to odporný barbarský zvyk primitivů, kteří v Evropě nemají co dělat ;-€

17 0
možnosti

řešeni to má vždy, například vyhoštění a to i v dospělosti

2 0
možnosti

Na druhou stranu se budou muslimky bít za právo nosit šátek. Přitom ten šátek nezřídka schovává zmrzačené tělo.

13 0
možnosti