Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mimochodem, berlinske hnuti Bärgida je oproti Pegida v Drazdanech male, ale pravidelne tam chodi i mistni Cesi (vcetne me malickosti) a casto tam maji projev i hoste z CR.

0 0
možnosti
Foto

Ode mne opožděná karma.

0 0
možnosti

Zu dlouha leta to maji extremisticti pedagogove v Nemecku tezke. I kdyz maji v kazde spolkove zemi trochu jiny metr, takovy docent Konvicka by uz davno pobiral podporu Harz IV.

1 1
možnosti

Přesně, do školství patří jen schválené vládní názory!

4 0
možnosti

..... tak zase na druhou stranu se uvolnijou místa pro vědce, dochtory, inženýry a učitele z řad migrantů, žejo,- ..... voni vijou jaknato, Němci nejsou žádní blbciVEU!

3 0
možnosti

Obávám se, že celá situace skončí jedním velkým masakrem, kdy půjde o život. Buď my nebo oni. Když budeme mít štěstí (naše seniorská generace), tak se toho nedožijeme. Jen si říkám, kam asi budou utíkat naše děti a vnuci, když civilizovaný svět už nebude?

6 0
možnosti
Foto

prošel jsem si německé zprávy a skutečnost není zdaleka tak jasná, jak autorka uvádí.

Byl ve zkušební době na prestižním gymnáziu v Berlíně. Školu provozuje evangelická církev a má velice přísné nároky na učitele.

Prostě nesplnil podmínku zaměstnavatele, být apolitický..

3 4
možnosti

J84a20n 35R18á24ž

8. 11. 2016 10:44

Moderní Evropan nemůže být apolitický, to jest o politiku se nezajímat, či být k politice lhostejný. Takže ani ta škole nemůže chtít, aby její učitelé byli apolitičtí, to ani nejde. Možný vyžadují politickou neutralitu, možná i křesťanskou orientaci, to možné je.

5 0
možnosti

Paní Evo, totalita nevzniká jen znásilněním jazyka, totalita vzniká kotrmelcem v myšlení, který časem nabude jazykové vyjádření. Ale v jádru máte pravdu. Evropa onemocněla pokřiveným levicovým obluzením, které je staršího data a tímto zvratem si kope hrob. Pokud si své blouznění neuvědomí a neodstraní, zahyne pod islámským otrokářským bičem. Je to stejné, jako bychom se lvy bojovali špuntovkou.

4 0
možnosti
Foto

Tiše a plíživě se svět změnil k nepoznání. Ústředním tématem budoucnosti bude boj o hodnoty a přežití. Svým dětem se omlouvám předem. Vám karma.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS