Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

R^ Alfa samci vymírají zláště v době, kdy už existuje jen výchova k nějaké charitě, k přírodě. zvířátkům, poškozeným lidem a pod., které pomocí falešně navoněného altruismu vyrábí politici, jak na běžícím pásu, pomocí mocných finančních skupin, aby tak zničili střední třídu a vyrobili tekutého neukotveného člověka, jak to velmi dobře popsal a nazval pan Vlastimil Podhradský.

1 0
možnosti

Zaslepený názor. Víte, ono už to dnes není jen o tom prohlásit nějakou děsně srdnatou pitomost a vyrazit vstříc světlým zítřkům. Dneska vás totiž každý prokoukne. Wnston Churchil měl výhodu v tom, že každé jeho uprdnutí nedal někdo na Facebook. Protože kdyby ano, tak by tehdy skončil zapomenut. Pochopte, že doba je jinde a žádá si jiné lidi. Zásadovost? Určitě. Inteligenci? Zcela jistě. Udržování hodnot naší společnosti? Proč ne. Vysoký výkon a schopnosti? Nezbytně. No a teď mi řekněte, proč by člověk s podobnými kvalitami šel dnes do politiky.

1 2
možnosti
MC

Aby nezanikly rozumné národy, neboť dnes už existuje jen výchova k nějaké charitě, k přírodě, zvířátkům a poškozeným lidem, které se dají vždy vyrobit poptávkou mocných finančních skupin.

0 0
možnosti
RJ

R43a56d37e74k 78J49a25r90o15š

13. 10. 2016 17:32

alfa samci... anebo Margaret Thatcherová R^

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS