Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Kde začít :-(

1. To, že jsem chlap, se nedokazuje tím, že dám někomu přes hubu, ani tím, že mi přes ní natáhne někdo jiný.

2. Hollan nikoho ve svém postu o té události neoznačil za nácka.

3. Hollan nepožadoval, aby byl kdokoliv zbaven občanských práv - tohle považuju za obzvláštní chucpe, protože tímhle názorová protistrana vyhrožuje právě Hollanovi...

4. Hollan sám říká, že do té hospody chodil roky, že od vidění znal i ty dva týpky. To není o tom, že se tam vmísil jako cizí element, byl tam běžným návštěvníkem (sám se označuje za štamgasta s ohledem na to, že tam chodí dlouhodobě a má tam i vlastní půllitr).

5. U Poutníka není blue-collar zařízení.

6. Ten výrok o fašizaci se objevil až v posledním odstavci, jako odpověď na Ovčáčkovu glosu, který tuhle nálepku začal používat.

7. Jestli dovozujete, že je někdo sadistický psychopat, protože ho někdo vyhodil bez rozumného důvodu z hospody (sama se o protistraně vyjadřujete jako o ožralci), a pak ho po celém městě hledala padesátka holých hlav, aby si s ním promluvili, tak jsem rád, že se psychologií neživíte.

5 8
možnosti
Foto

Ta "padesátka" (aniž bych schvalovala jejich hledání, na Hollana je nejlepší se vykašlat a hlavně NEVOLIT) přišla na místo, kam Stropnický nechal vypravit vagón....

To, že se hospodský zachoval rozumně a hospodu zavřel s tím, že je APOLITICKÁ Hollan opět neskousnul a blábolil něco o tom, že je to vítězství nenávisti...

7 0
možnosti
Foto

Je zvláštní, že Hollan nezačal v reakci na vyhození z hospody křičet své oblíbené "I want more!" A to, že se přátelí s ošklivější nevlastní sestrou Agáty Hanychové, opravdu není dobrá vizitka. Ani pro jednoho z nich.

1 0
možnosti

Příjemné překvapení od města, které jako první v republice nechalo postavit mešitu.

2 0
možnosti
Foto

Ačkoliv zřejmě v 99,9 % případů budu se Stropnickým a Hollanem nesouhlasit, v tomto případě mají pravdu. Žádný magor nemá co vyhazovat jiné lidi z veřejně přístupné restaurace.

5 18
možnosti
Foto

Jistě, stejně jako žádný magor nemá právo škodit lidem. A pokud tak činí, musí být připraven nést následky.

26 1
možnosti
Foto

To mají z toho, že nelezou do hospod s nálepkou Hate Free Zone. Z našeho baru by je vyhodil i sám majitel ;-D

14 1
možnosti
AP

Z Brna jsem se před lety odstěhoval a jsem rád. To že tam může být někdo jako Hollan v zastupitelstvu je příšerné. Pro mě v hospodě by to asi skončilo nějakou fackou.

12 1
možnosti
MB

Tak v tom pripade(ak to s tou fackou myslite vazne) si myslim aj vacsina obyvatelov Brna je rada ze ste sa odstahoval...

1 4
možnosti
JL

Kluci zjevně neovládají bojová umění, jinak by mu jednu šlehli a šli by.

2 0
možnosti
Foto

Vůbec nechápu, jak takové panoptikum jako je Žít Brno, vůbec může být bráno vážně....Ovšem oni obecně Zelení jsou figurky k pohledání....Stropnický? K smíchu.

26 1
možnosti
PS

Holt naše krajiny neoplývají muži, kteří dokáží vyplnit svoje místo, postavení ve společnosti. I volič je na vině, přeci proč dávat hlas třikrát rozvedenému muži, třikrát porušil manželskou smlouvu, že? Zdravý rozum do hrsti a za měsíc nechť se všichni zvednou a jdou volit. Potom nastanou přeměny, skutečné změny...R^

1 1
možnosti
JM

Vždycky, když si dávám v pátek a občas v sobotu pivo, je to zároveň pivo proti nenávisti. Snažím se vydržet tíhu nenávisti, která je na mě naložena každým činem a proslovem lidí, jako jsou Hollan a Stropnický. Vždy jsem obdivoval surrealistickou skupinu a bavil se popisem jejich skutků. Jejich hlavní krédo "nikdy nepracuj" bylo takřka halucinační. Ale oni tihle lidé svými obrazy, básněmi, prózou něco dokázali. Hollan umí dokonale jednu věc - nepracovat. Skvěle se baví tím, jak si užívá jakoukouli funkci a zároveň je placen z v podstatě z daní. Chlapec hodně cestuje do zahraničí, hodně se nechává vozit károu po štatlu, všechno propláceno z městských peněz. Pak si zajde s podobným nemakačenkem Stropnickým do Štatlu na pivo a diví se, že z něho místní nejsou nadšení. Taky bych nechtěl pít pivo v hospodě s těmito existencemi. Kdyby si sedli ke stolu u nás na periferii, tak by to neskončilo, ale ani nezačalo výzvou k opuštění podniku, tady by, holt, nějakou schytali.Brněnská redakce idnes - pobočka Shit Brno - by o něčem takovém napsala, jako o zásadním útoku na demokracii a přitom by to byl jen facan Matějovi. Pivo proti nenávisti v 18:00? Proč ne? Ukažme Matesovi, že už ho máme plnej zub.

21 0
možnosti
RJ

Jenže dát přes hubu politikovi, jehož názory / životní styl se mi nelíbí, opravdu není s demokracií v souladu...

1 3
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik