Evropský „boj s terorismem“ – dopis politikům

24. 03. 2017 15:33:53
Neuvěřitelné. Pitomé německé „Wir schaffen das“ dostalo svoje britské dvojče. „My se nebojíme“ znamená, že všichni budou dělat, jako by se nic nestalo. Není to vlastně ani originální. Tohle dělá celá západní Evropa už několik let.

Oficiální reakce na stupňující se islámský teror? Už několik let stále stejné bezobsažné žvásty. Wir schaffen das. I am not afraid. Nenecháme se zastrašit, nenecháme rozdělit naši společnost, teror nesouvisí s islámem ani s imigrací z islámských zemí. Kdo nechce tiše čekat, až bude rozježděn na kaši, ten šíří paniku a rozděluje společnost a je nebezpečný.

Nemám moc, nemám vliv, pro politiky jsem zajímavá jen pár měsíců před volbami. Ale nebudu sledovat, jak šílenci zavírají huby většině, přestože nemluví skoro za nikoho. Jak cenzurují a ohrožují naše životy. Proto píšu tenhle dopis politikům a jejich agitpropčíkům.

Základem řešení problému je ho pojmenovat. A ten problém - jste vy.

1. Přestaňte lhát.

Za vraždy nemůže frustrace, duševní porucha, automobil. Může za ně vrah, který se tak rozhodl. Může za ně ideologie, která tvrdí, že zabití jiného člověka je dobrý skutek, co vás pošle do ráje. Mluvte o náboženské nenávisti, diskriminaci, porušování lidských práv a xenofobii – v islámu. Už desítky let bují v západní Evropě a vy jen zavíráte oči.

Uvědomte si zatraceně, že ti, co rozpoutávají paniku, strach, hrůzu, zastrašují společnost a snaží se ovládnout naší mysl terorem, jsou islámští teroristé, ne ti, co na ně poukazují! My do lidí nenajíždíme auty, oni to dělají. My do lidí nesekáme mačetami, oni to dělají. Už léta jasně říkají, že nenávidí naši civilizaci a udělají všechno pro to, aby ji zničili. Za svoji bídu, za svoje neúspěchy viní nás, naši kulturu, ne sebe a islám. Začněte jim konečně věřit.

2. Mesiášský komplex stranou: Jste odpovědní v první řadě za bezpečí vlastních občanů

Přestaňte si hrát na spasitele světa. Kašleme vám na vaše globální sociální inženýrství v zemích třetího světa. Lidé umírají teď a tady. Naši lidé. Vaši občané. Ti, kterým jste odpovědní a o jejichž životy se máte starat především.

My jsme odpovědní za svoje děti, svoje rodiny. Naší absoultní prioritou je jejich bezpečí. Vy jste odpovědní nám. Máte zajistit, aby stát ve kterém žijeme toto bezpečí poskytoval. Jinak je k ničemu.

S vašimi žvásty o zachování klidu a neházení všech do jednoho pytle nás neochráníte. Nepůjdete do první linie a neobětujete svoje životy, obětujete ty naše.

Vaší vinou přibývá islámského teroru. Desítky let se v Evropě rozrůstá paralelní společnost s neslučitelnými hodnotami. Desítky let se extremisté "monitorují". Nenávistní kazatelé nerušeně šíří nenávist. Nefunguje vyhošťování. Teroristé mají otevřené hranice a taxislužbu z našich daní. Nefunguje nic, jen cenzura, obcházení problému a předposranost.

Jsou pro vás vaše pošahané multikulti ideologie důležitější než lidské životy? Jsou mrtví jen statistika při budování krásného nového světa? Přesně tak to měli Hitler, Stalin i PolPot. Tak přiznejte nahlas a veřejně, že jste stejní a že na lidi kašlete, ať chcípají. Že ne? Tak jsou v tom ropné prachy? Nebo se jich bojíte? Potom se vážně zamyslete, protože sentimentální svíčky, kecy o toleranci a žvásty už tady byly.

3. Základní otázka je tu stále hlasitější: Jak nás ochráníte?

Protože pokud nijak, je jediné další řešení. Nás je víc.

---

Credit to: Vítek Tapin Jirásek za inspiraci a základ tohoto textu

Autor: Eva Svobodová | pátek 24.3.2017 15:33 | karma článku: 45.67 | přečteno: 4089x

Další články blogera

Eva Svobodová

Pravidla lži

"Zaujímáme postoje, místo abychom stáli..." jak roste iracionalita a agrese mezi lidmi, tak už zase nejsou důležitá fakta, ale postoje - člověk je nucen si vybrat stranu. A s ní sdílet i nálepky a postoje. A... nenávist.

17.2.2023 v 12:20 | Karma článku: 29.24 | Přečteno: 651 | Diskuse

Eva Svobodová

Opotřebovávací válka - kdo selže jako první?

"Nemáme tu žádné nové zbraně, nové síly, nic. Oni dostávají peníze a od nás se očekává, že budeme jen pochodovat vpřed a umírat." Teď teprve se začíná lámat chleba. A jak je na tom EU a česká vláda?

30.5.2022 v 19:46 | Karma článku: 26.86 | Přečteno: 707 | Diskuse

Eva Svobodová

Žijeme v éře vzpoury hlupců

Sbohem, západní racionalito, éro vědy, techniky a pokroků v medicíně... Přichází doba, ve které fakta nehrají roli a příčina a následek spolu nesouvisejí.

18.12.2021 v 12:52 | Karma článku: 47.24 | Přečteno: 11180 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Karel Trčálek

Kateřina Konečná prozradila, že dnešní komunistické názory jsou docela nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 7:56 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 1 | Diskuse

Tomáš Flaška

Tak si ty ruské volby shrňme

A řekněme si, co to vypovídá o nás. Stačí se podívat na různé reakce. A řeknu to takto – nestačíte se divit.

19.3.2024 v 7:04 | Karma článku: 11.17 | Přečteno: 97 | Diskuse

Ladislav Pokorný

Kateřina Konečná nechtíc prozradila, že dnešní komunistické názory jsou naprosto nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 0:59 | Karma článku: 26.48 | Přečteno: 390 | Diskuse

Eva Kislingerová

Budeme válčit se Slovenskem?

Z vyjádření některých politiků může nezúčastněný pozorovat nabýt dojmu, že diplomatické vztahy se Slovenskem jsou na bodu mrazu. Z médií to vypadá, že válka začíná a u Hodonína bude tanková bitva.

18.3.2024 v 13:24 | Karma článku: 21.94 | Přečteno: 531 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak s Babišem dohnat a předehnat ne Západ, ale Putinovo Rusko?

Západ se nám rozpadá před očima. Zato Rusko doslova vzkvétá. S doháněním Západu je konec, teď už nám zbývá, než jen dohánět a předhánět Rusko...

18.3.2024 v 11:15 | Karma článku: 18.72 | Přečteno: 239 | Diskuse
Počet článků 85 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 6187

Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...